reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Fajnie wam dziewczyny ze takie dylematy macie... Jakie imię wybrać , jakie USG zrobic ...ja tez tak chce:-( A póki co wyjechalam na weekend na jeziorka do miejscowości Sumowo trochę sie zrelaksować przed staranimi:-) pozdrawiam cieplutko i spijcie dobrze Dobranoc

widzę, że sobota to każdy za sprzątanie się wziął :p co do imion... jakby był chłopak to bardzo szybko doszliśmy do kompromisu :D ale co do imienia dziewczynki... tu się zaczyna problem bo jak mnie się podoba to mojemu się nie podoba a jak mojemu się podoba to ja mam takie uprzedzenia, że nie ma mowy :D

Miłego sprzątania :p

marcia30 ojj być może już niebawem te "zmartwienia" co do imienia i USG spadną na Ciebie ;D także nie ma co się stresować, troszkę cierpliwości;-)

Pisałam ostatnio z koleżanką, która też stara się o dzidziusia i tak strasznie się nakręciła, że nic z tego nie wychodzi... Ponoć razem ze swoim partnerem zrobili jakieś tam badania i wszystko jest z nimi w porządku, a lekarz zalecił po prostu nie myśleć o tym tyle, bardziej się zrelaksować.
Bo wydaje mi się, że też dużo zależy od nastawienia kobiety tego co tam sobie w głowie zaplanowała... He chyba sama jestem tego dobrym przykładem, nie miesiączkowałam przez długi czas wcale (czegoś tam miałam za mało) wyjechałam do UK i wraz ze zmianą klimatu wystąpiła miesiączka (czyli we wrześniu ;P) i pomyślałam sobie fajnie by było zajść w ciąże, jak się uda to się uda a jak nie to trudno, oczywiście zapisywałam sobie kiedy powinny być dni płodne, a kiedy nie i tak oto wg moich wyliczeń 16 grudnia zaszłam w ciąże :-D:-):szok:

*martusia*
mój A chciał na początku, żeby nasz dzieć miał na imię Oliwier ;D wtedy ja chciałam Nikodema ;D hee a teraz oby dwoje zadecydowaliśmy, że będzie Jasiek i koniec :-D a co do Natana, znajomy ma syna Natana, a to imię wcale mi się nie podoba ;D Oliś jest ładniejsze sto razy ;)))

reklama
Do góry