reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dobry dzień ;D no właśnie cisza tu okropna:-D chyba staraczki tak się starają, że czasu nie mają na pisanie, a ciężarówki leżą i czekają na rozwiązanie :-D:tak:;-):-) marcia30 musisz poczekać, żeby ktoś mądry Ci napisał jak to się ustawia, bo ja zielonego pojęcia nie mam jak to ustawiłam (no zdjęcie to jako avatar i się powinno zrobić widoczne)
dzewelajna jeszcze troszkę i robisz teścior !!! Ooooł jee :p pozytywny będzie jak nic ;D

reklama
staraczki się nie starają tylko czekają :-):-):-):-):-)
a w między czasie umilaja sobie czas ćwicząc starania na kolejny miesiąc :tak:

marcia30 witam cieplutko :-):-)i zacieram rączki z radości, ze jesteś :-)
tak się martwiłam, ze sama tu zostanę :-p twoja historia taka sama jak i moja tak więc całkowicie się z tobą łączę :-)
ja mam na wadze aktualnie 110 kg przy 176 cm ale od miesiąca nie wchodziłam na wagę i chyba sie tego boję. Nie wiem czemu tak tyje.... masakra jakaś :-)
ale...damy rade .....

co do zdjęcia to nie avatar edytuj tylko zdjęcie https://www.babyboom.pl/forum/profile.php?do=editprofilepic
a suwaczek trzeba wstawić tutaj https://www.babyboom.pl/forum/profile.php?do=editsignature

ciekawe co tam u tej naszej biednej ainhoa słychać

kochana - trzymamy za ciebie kciuki

ja po porodzie jeszcze nie miałam miesiączki i też czuję się jak napompowana, co widać na wadze niestety. No ale od 3 dni dieta i walka z węglami. I chodzi za mną papieros - straszliwie! Ale jestem silna i nie daję się dogonić :)

Miłego dnia moje drogie :)

Dzięki dzewelajna z tym zdjęciem to pokombinuje jak mój laptop wróci z naprawy bo na IPadzie to mi jakoś nie idzie.
A tak z innej beczki jakich testów na owulacje używasz bo ja se kupiłam taki monitorek płodności Clearblue i rok temu jak sie staraliśmy to dwa cykle była lipa a jak uzylam tego monitora to był strzał w dziesiatke:-) i tak przez ten rok monitorek leżał nie używany a teraz zamowilam do niego patyczki i już drugi tydzień czekam na przesyłkę i sie uzeram z jakimś durnym sprzedawca z Allegro bo sie ociaga z wysylka a ja lada dzień muszę robic testy:angry: kurcze mam nadzieje ze dojdą bo sie tak pozytywnie nastawilam:-D

ja po porodzie jeszcze nie miałam miesiączki i też czuję się jak napompowana, co widać na wadze niestety. No ale od 3 dni dieta i walka z węglami. I chodzi za mną papieros - straszliwie! Ale jestem silna i nie daję się dogonić :)

Miłego dnia moje drogie :)

Z tymi fajkami to tak chyba jest ja w ciazy tez nie palilam ale za to moze z miesiąc po porodzie myślałam ze zwariuje tak mi sie zapalić chciało i zapalilam ale teraz od roku znowu nie palę i jestem z siebie bardzo dumna:-)

ja testów używam różnych. Najcześciej kupuje w rossmannie jak mi się nie chce iść do apteki a w ptece wybieram najtańsze. Bo w końcu test jak to test - zawsze dizała tylko nazwa inna. Ostatnio trafiłam w aptece na coś takiego TEST LH VITAM owulacyjny x 5 testów | OK Ceny
a tak to przeważnie taki - Testy ciążowe, owulacyjne i narkotykowe. Badanie jelita grubego - e-sklep Domowe Laboratorium - LH Test

zaczynają mnie pobolewać i mrowić piersi i chyba bardziej jak w zeszłym miesiącu.

a może rzeczywiście mam fioła i to tylko tak przed okresem:rofl2:

ja na razie na testy LH wydałam jakieś 70 zł więc mam nadzieję, ze nie dobiję do ceny tego monitora, żebym nie musiała żałować :-)

reklama
Dziękuję wszystkim za zaproszenia na fb - wszystkie z miłą chęcią przyjmuje :-)

czuje się jakby był dzisiaj poniedziałek i nic mi się nie chce
siedze w pracy a non stop zaglądam a to na BB a to na fb a to na pocztę i tak mi już prawie cały roboczy dzionek zleciał.

Ale leniuch ze mnie strrraszny

nie ma wieści od Ainhoa ??????

Ostatnia edycja:
Do góry