reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Też nie lubię dżinsów :( od biedy jegginsy, przynajmniej żaden guzik się nie wpija, zamek nie rozpina i z tyłka mi się nie zsuwają.
w domu to tylko ledżajnsy [emoji23] ale nie obraziła bym się, gdybym mogła żyć w takim klimacie, gdzie spodnie są zbędne [emoji23] od dziecka ich nie cierpię [emoji37]

Co do poduchy to właśnie tak się mocno zastanawiam, bo ta U jest wielka i z przesyłką i poszewką to ponad 2 stówki wychodzi [emoji37] poza tym lubię czuć tyłem, że mąż leży za mną, a tak to poduchę tylko bym czuła [emoji23]

Wpływają na androgeny, jednak jeśli nadal mimo anty będziesz miała podniesione, to to też jest chyba istotna informacja. Miałabyś jak spytać może o to swojej gin, co zrobić?

10 marca to nie tak źle, mniej niż miesiąc :) ja raz do mojego endo, też prywatnie, 3 mce musiałam czekać, ale mu się popularność zrobiła, jak w tv program dostał [emoji16]

Będzie dobra motywacja do nadrobienia :) my się w tym roku jeszcze wyrobimy, w następnym mam nadzieję, że z maluszkiem już pojedziemy :) jak się w brzuchu nasłucha morza, to zatęskni [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziś mi dzwonili z wynikami testu pappa, wszystko w porządku [emoji1] mogę teraz spać spokojnie :) szkoda, że to badanie płci nie pokazuje [emoji23]

8une3e3kck8m6mea.png
Rób wrozbe z obrączki ;)
Choć mi pokazywała dziewczynkę hehe

Idę jutro na te badania. Po okresie wzięłam dopiero 2 tabletki więc nie ma jeszcze takiego stężenia (przynajmniej tak myślę hehe) , obliczylam i wydań jutro ok 250zl [emoji22][emoji45]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Rób wrozbe z obrączki ;)
Choć mi pokazywała dziewczynkę hehe

Idę jutro na te badania. Po okresie wzięłam dopiero 2 tabletki więc nie ma jeszcze takiego stężenia (przynajmniej tak myślę hehe) , obliczylam i wydań jutro ok 250zl [emoji22][emoji45]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
Mój teść wszystkich zawsze maltretował tą wróżbą z obrączki. Zawsze u każdego mu wychodzili chłopcy, chyba mu się ręka w jedną stronę trzęsie [emoji14] Zaklinał się też że skoro nam wywróżył jednego chłopca to na pewno więcej dzieci nie będzie, bo jemu się zawsze sprawdza. Więc pora złożyć reklamacje haha

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ostatnia edycja:
Mimi, nie jestem fanką wróżb, takie zawracanie gitary [emoji1][emoji1]

Czemu zrobiłabyś jednak oddzielną kuchnię? Ja na początku tylko miałam mieszane uczucia, teraz to doceniam mimo wszystko. Byłam przyzwyczajona, że kuchnia jest osobno, a wc z łazienką razem, a tu mam kuchnię w pokoju dziennym, i wc oddzielne od łazienki [emoji23][emoji23]

Dla mnie najgorsza była malutka ślepa kuchnia. Jak byłam na studiach to wynajmowałam kawalerkę, i to mnie upewniło, że kuchnia musi mieć okno [emoji23]

Ceny są tragiczne :( ale warto, jeśli ma Cię to przybliżyć do rozwiązania problemu. A co będziesz badać dokładnie?

Nagini, ewidentnie reklamacja się należy!!! [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png

Dla mnie kuchnia musi być samodzielna, z oknem, żebym mogła ją zamknąć przed biegającym drobiazgiem :) takie stereotypowe podejście.

Mimi, nie jestem fanką wróżb, takie zawracanie gitary [emoji1][emoji1]

Czemu zrobiłabyś jednak oddzielną kuchnię? Ja na początku tylko miałam mieszane uczucia, teraz to doceniam mimo wszystko. Byłam przyzwyczajona, że kuchnia jest osobno, a wc z łazienką razem, a tu mam kuchnię w pokoju dziennym, i wc oddzielne od łazienki [emoji23][emoji23]

Dla mnie najgorsza była malutka ślepa kuchnia. Jak byłam na studiach to wynajmowałam kawalerkę, i to mnie upewniło, że kuchnia musi mieć okno [emoji23]

Ceny są tragiczne :( ale warto, jeśli ma Cię to przybliżyć do rozwiązania problemu. A co będziesz badać dokładnie?

Nagini, ewidentnie reklamacja się należy!!! [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png
Ze względu np na to ze jak mam gości to widzą każdy mój ruch przy garach hehe

Z badań chce zrobić
17 (oh) progesteron ale niewiem czy z tym akurat się nie wstrzymam
Dhea-S
Testosteron wolny
Androstendion
Kortyzol
PRL
Estradiol

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ja mam oddzielną kuchnię, ale dość małą i marzy mi się duża, otwarta z wyspą. Ale to marzenie na 40-tkę. Na razie i tak jesteśmy my i kot w 3-pokojowym mieszkaniu i nie wiadomo kiedy uda się je bardziej zapełnić [emoji6]

Colorado, cieszę się, że wyniki ok.

Mimi, daj znać jak wyniki.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi się marzy odwiedzić afrykarium we Wrocławiu. Tak planujemy z mężem że w przyszłym roku na kilka dni zawitamy do Wrocławia, trochę km mamy więc wole poczekać aż Filip podrośnie. Teraz jedziemy na wakacje raptem 150 km od nas i już nie mogę się doczekać.
Obecnie kuchnię też mam w osobnym pomieszczeniu, wydaje się to być dobrym pomysłem. Nie lubie jak ktoś patrzy mi na ręcę jak coś piekę czy gotuje. Nie lubie też jak ktoś mi się w kuchni plącze. W starym nowym domu mamy kuchnie z jadalnią, salon oddzielnie.
Mimi trzymam kciuki za badania.

reklama
Dziewczyny dziś o 10:30 Kuba ma komisję orzekającą o niepełnosprawności. Trzymajcie kciuki proszę!

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry