Mimi2330
Fanka BB :)
Rób wrozbe z obrączkiTeż nie lubię dżinsów od biedy jegginsy, przynajmniej żaden guzik się nie wpija, zamek nie rozpina i z tyłka mi się nie zsuwają.
w domu to tylko ledżajnsy [emoji23] ale nie obraziła bym się, gdybym mogła żyć w takim klimacie, gdzie spodnie są zbędne [emoji23] od dziecka ich nie cierpię [emoji37]
Co do poduchy to właśnie tak się mocno zastanawiam, bo ta U jest wielka i z przesyłką i poszewką to ponad 2 stówki wychodzi [emoji37] poza tym lubię czuć tyłem, że mąż leży za mną, a tak to poduchę tylko bym czuła [emoji23]
Wpływają na androgeny, jednak jeśli nadal mimo anty będziesz miała podniesione, to to też jest chyba istotna informacja. Miałabyś jak spytać może o to swojej gin, co zrobić?
10 marca to nie tak źle, mniej niż miesiąc ja raz do mojego endo, też prywatnie, 3 mce musiałam czekać, ale mu się popularność zrobiła, jak w tv program dostał [emoji16]
Będzie dobra motywacja do nadrobienia my się w tym roku jeszcze wyrobimy, w następnym mam nadzieję, że z maluszkiem już pojedziemy jak się w brzuchu nasłucha morza, to zatęskni [emoji23][emoji23][emoji23]
Dziś mi dzwonili z wynikami testu pappa, wszystko w porządku [emoji1] mogę teraz spać spokojnie szkoda, że to badanie płci nie pokazuje [emoji23]
Choć mi pokazywała dziewczynkę hehe
Idę jutro na te badania. Po okresie wzięłam dopiero 2 tabletki więc nie ma jeszcze takiego stężenia (przynajmniej tak myślę hehe) , obliczylam i wydań jutro ok 250zl [emoji22][emoji45]