reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Też nie lubię dżinsów :( od biedy jegginsy, przynajmniej żaden guzik się nie wpija, zamek nie rozpina i z tyłka mi się nie zsuwają.
w domu to tylko ledżajnsy [emoji23] ale nie obraziła bym się, gdybym mogła żyć w takim klimacie, gdzie spodnie są zbędne [emoji23] od dziecka ich nie cierpię [emoji37]

Co do poduchy to właśnie tak się mocno zastanawiam, bo ta U jest wielka i z przesyłką i poszewką to ponad 2 stówki wychodzi [emoji37] poza tym lubię czuć tyłem, że mąż leży za mną, a tak to poduchę tylko bym czuła [emoji23]

Wpływają na androgeny, jednak jeśli nadal mimo anty będziesz miała podniesione, to to też jest chyba istotna informacja. Miałabyś jak spytać może o to swojej gin, co zrobić?

10 marca to nie tak źle, mniej niż miesiąc :) ja raz do mojego endo, też prywatnie, 3 mce musiałam czekać, ale mu się popularność zrobiła, jak w tv program dostał [emoji16]

Będzie dobra motywacja do nadrobienia :) my się w tym roku jeszcze wyrobimy, w następnym mam nadzieję, że z maluszkiem już pojedziemy :) jak się w brzuchu nasłucha morza, to zatęskni [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziś mi dzwonili z wynikami testu pappa, wszystko w porządku [emoji1] mogę teraz spać spokojnie :) szkoda, że to badanie płci nie pokazuje [emoji23]

8une3e3kck8m6mea.png
Rób wrozbe z obrączki ;)
Choć mi pokazywała dziewczynkę hehe

Idę jutro na te badania. Po okresie wzięłam dopiero 2 tabletki więc nie ma jeszcze takiego stężenia (przynajmniej tak myślę hehe) , obliczylam i wydań jutro ok 250zl [emoji22][emoji45]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Rób wrozbe z obrączki ;)
Choć mi pokazywała dziewczynkę hehe

Idę jutro na te badania. Po okresie wzięłam dopiero 2 tabletki więc nie ma jeszcze takiego stężenia (przynajmniej tak myślę hehe) , obliczylam i wydań jutro ok 250zl [emoji22][emoji45]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
Mój teść wszystkich zawsze maltretował tą wróżbą z obrączki. Zawsze u każdego mu wychodzili chłopcy, chyba mu się ręka w jedną stronę trzęsie [emoji14] Zaklinał się też że skoro nam wywróżył jednego chłopca to na pewno więcej dzieci nie będzie, bo jemu się zawsze sprawdza. Więc pora złożyć reklamacje haha

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ostatnia edycja:
Mimi, nie jestem fanką wróżb, takie zawracanie gitary [emoji1][emoji1]

Czemu zrobiłabyś jednak oddzielną kuchnię? Ja na początku tylko miałam mieszane uczucia, teraz to doceniam mimo wszystko. Byłam przyzwyczajona, że kuchnia jest osobno, a wc z łazienką razem, a tu mam kuchnię w pokoju dziennym, i wc oddzielne od łazienki [emoji23][emoji23]

Dla mnie najgorsza była malutka ślepa kuchnia. Jak byłam na studiach to wynajmowałam kawalerkę, i to mnie upewniło, że kuchnia musi mieć okno [emoji23]

Ceny są tragiczne :( ale warto, jeśli ma Cię to przybliżyć do rozwiązania problemu. A co będziesz badać dokładnie?

Nagini, ewidentnie reklamacja się należy!!! [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png

Dla mnie kuchnia musi być samodzielna, z oknem, żebym mogła ją zamknąć przed biegającym drobiazgiem :) takie stereotypowe podejście.

Mimi, nie jestem fanką wróżb, takie zawracanie gitary [emoji1][emoji1]

Czemu zrobiłabyś jednak oddzielną kuchnię? Ja na początku tylko miałam mieszane uczucia, teraz to doceniam mimo wszystko. Byłam przyzwyczajona, że kuchnia jest osobno, a wc z łazienką razem, a tu mam kuchnię w pokoju dziennym, i wc oddzielne od łazienki [emoji23][emoji23]

Dla mnie najgorsza była malutka ślepa kuchnia. Jak byłam na studiach to wynajmowałam kawalerkę, i to mnie upewniło, że kuchnia musi mieć okno [emoji23]

Ceny są tragiczne :( ale warto, jeśli ma Cię to przybliżyć do rozwiązania problemu. A co będziesz badać dokładnie?

Nagini, ewidentnie reklamacja się należy!!! [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png
Ze względu np na to ze jak mam gości to widzą każdy mój ruch przy garach hehe

Z badań chce zrobić
17 (oh) progesteron ale niewiem czy z tym akurat się nie wstrzymam
Dhea-S
Testosteron wolny
Androstendion
Kortyzol
PRL
Estradiol

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ja mam oddzielną kuchnię, ale dość małą i marzy mi się duża, otwarta z wyspą. Ale to marzenie na 40-tkę. Na razie i tak jesteśmy my i kot w 3-pokojowym mieszkaniu i nie wiadomo kiedy uda się je bardziej zapełnić [emoji6]

Colorado, cieszę się, że wyniki ok.

Mimi, daj znać jak wyniki.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi się marzy odwiedzić afrykarium we Wrocławiu. Tak planujemy z mężem że w przyszłym roku na kilka dni zawitamy do Wrocławia, trochę km mamy więc wole poczekać aż Filip podrośnie. Teraz jedziemy na wakacje raptem 150 km od nas i już nie mogę się doczekać.
Obecnie kuchnię też mam w osobnym pomieszczeniu, wydaje się to być dobrym pomysłem. Nie lubie jak ktoś patrzy mi na ręcę jak coś piekę czy gotuje. Nie lubie też jak ktoś mi się w kuchni plącze. W starym nowym domu mamy kuchnie z jadalnią, salon oddzielnie.
Mimi trzymam kciuki za badania.

reklama
Dziewczyny dziś o 10:30 Kuba ma komisję orzekającą o niepełnosprawności. Trzymajcie kciuki proszę!

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry