reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
To fajnie, że lepiej [emoji9]Colorado chyba już lepiej. Od 4 dni zamiast ostrych mdłości mam lekkie mulenie Niemniej zdarzają się niespodzianki. Wczoraj wieczorem zjadłam jabłko i zaledwie 10 minut później wylądowało w toalecie. Nie przyjęło się
Małemu/małej jabłko się nie spodobało, u mnie mimo ogólnego braku mdłości, to zmuliło mnie na maksa po żurku
... A po spaghetti carbonara bolał mnie tak żołądek, że szok... Nie miewałam wcześniej takich epizodów [emoji14] ale z muszlą jeszcze nie rozmawiał, mam ogólnie mocny odruch anty-wymiotny [emoji16]
Ka.2606
Nagini, Colorado - [emoji110][emoji110][emoji110] za wizytę. Napiszcie koniecznie po. Ja jutro na badania - glukoza, insulina, tsh, prolaktyna, cholesterol i jeszcze kilka... oczywiście mam mega stresa i jak zwykle boję się wyników
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado1989
Wiesz, kiedy będziesz mieć wyniki i ile czekać będziesz musiała?Nagini, Colorado - [emoji110][emoji110][emoji110] za wizytę. Napiszcie koniecznie po. Ja jutro na badania - glukoza, insulina, tsh, prolaktyna, cholesterol i jeszcze kilka... oczywiście mam mega stresa i jak zwykle boję się wyników
U mnie na insulinę to tydzień się czeka... :/
Mąż jak pilnuje jutrzejszego terminu, lepiej ode mnie [emoji16] zadziwia mnie, bo zwykle to ja robię za kalendarz i organizer w jednym [emoji16]
Ka.2606
No to fajnie, że się zorganizował Chyba skacze wokół Ciebie, co?Wiesz, kiedy będziesz mieć wyniki i ile czekać będziesz musiała?
U mnie na insulinę to tydzień się czeka... :/
Mąż jak pilnuje jutrzejszego terminu, lepiej ode mnie [emoji16] zadziwia mnie, bo zwykle to ja robię za kalendarz i organizer w jednym [emoji16]
Jak robiłam prywatnie to wyniki miałam tego samego dnia, a na NFZ pewnie będą w piątek.
Colorado1989
Skacze jak mu się nie zapomni [emoji16] stale pamiętać będzie chyba jak będę miała widoczny brzucho [emoji14] tak to czasem muszę się upomnieć, że czegoś nie mogę dźwignąć, itp ale nie mogę narzekać, o co nie poproszę, to zrobi, no ale standardowe "domyśl się" jak zawsze nie ma co liczyć [emoji16] z drugiej strony nie dziwię mu się z tym zapominaniem, bo i mi się zdarza zapomnieć, przez niewielką ilość objawów.No to fajnie, że się zorganizował Chyba skacze wokół Ciebie, co?
Jak robiłam prywatnie to wyniki miałam tego samego dnia, a na NFZ pewnie będą w piątek.
Z zabawnych rzeczy, to dziś jak jadłam kanapkę z chleba żytniego posmarowaną pesto (mój hit ostatnio, plus mozarella i pomidor ) to smakowało mi to pasztetem [emoji16] brak tu logiki, bo normalnie pasztetu nie lubie, a to pasztetowe pesto mi smakowało [emoji16]
No to do piątku pewnie nerwy trochę Cię potrzymają. Ale nie martw się, będzie dobrze [emoji110]
Ostatnia edycja:
Edysiek
odkrywca
Colorado, Nagini powodzenia na wizytach.
Ka trzymam kciuki za dobre wyniki.
Ka trzymam kciuki za dobre wyniki.
agunia50002
Colorado Nagini powodzenia na wizytach
Ka trzymam kciuki za wyniki !
Śliczne brzuszki macie już Paula i Szafirek
Kasia nabiału Kacper jadł bardzo dużo a danonki kupowałam hurtowo do tego on mi bardzo szybko rósł i miał do 2 lat anemie a na roczek kupowałam mu już ubranka na 92-98.Zobaczymy jak z Michasiem będzie ,bo ostatnio kupiłam mu mleko z kleikiem ryżowym ,bo zwykłego już nie chciał a to widze ,że mało ale je .Bardziej niż jego zupki smakuje mu nasze jedzenie i wcinał wczoraj kurczaka A wczoraj Kacper mu puścił
tą piosenkę i juz mam dość Chodze po domu i śpiewam" bańke łap bańke łap" Mógłby już ten mój mąż z Norwegii wrócić ,bo muszę codziennie wstawać o 6 ,żeby młodego wyszykować do szkoły i przez to Michaś też wstaje o 6.
Ka trzymam kciuki za wyniki !
Śliczne brzuszki macie już Paula i Szafirek
Kasia nabiału Kacper jadł bardzo dużo a danonki kupowałam hurtowo do tego on mi bardzo szybko rósł i miał do 2 lat anemie a na roczek kupowałam mu już ubranka na 92-98.Zobaczymy jak z Michasiem będzie ,bo ostatnio kupiłam mu mleko z kleikiem ryżowym ,bo zwykłego już nie chciał a to widze ,że mało ale je .Bardziej niż jego zupki smakuje mu nasze jedzenie i wcinał wczoraj kurczaka A wczoraj Kacper mu puścił
reklama
Edysiek
odkrywca
Już wcześniej miałam pisać o Danonkach, ale nie wiedziałam co Wy na to, bo mają różne opinie [emoji6]
Starsza córka wychowana praktycznie na nich. Ona strasznym niejadkiem była i jedyne co chciała jeść to Danonki.
W ramach nabiału zamiast mleka właśnie najlepsze są różne serki homo, jogurty. I oczywiście sery jako takie do kanapek.
Często jest tak, że dziecko mleka pić nie chce, ale kaszkę łyżeczką chętnie zje.
Agunia też przechodziłam przez Bańkię łap [emoji16] Teraz sama ogląda filmiki na YouTube i najczęściej słyszę Johny Johny yes papa [emoji23]
Starsza córka wychowana praktycznie na nich. Ona strasznym niejadkiem była i jedyne co chciała jeść to Danonki.
W ramach nabiału zamiast mleka właśnie najlepsze są różne serki homo, jogurty. I oczywiście sery jako takie do kanapek.
Często jest tak, że dziecko mleka pić nie chce, ale kaszkę łyżeczką chętnie zje.
Agunia też przechodziłam przez Bańkię łap [emoji16] Teraz sama ogląda filmiki na YouTube i najczęściej słyszę Johny Johny yes papa [emoji23]
Podziel się: