reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dziękuję, lepiej :)
Po ktg jestem kolejnym i skurcze się wyciszają. Są, ale mniejsze i nieregularne więc leżenie i leki dają radę :)

Ka trzymam kciuki za owocne starania :D pamiętaj- po wszystkim nogi w górę :D!!

Paula cudny brzusio już :)
Ja jestem jak taki wielorybek ostatnio, a gramole się niesamowicie, zanim wyruszę do toalety na 145 siusiu to mój mąż zdąży pójść i wrócić i się śmieje ze mnie, że zachciało mu się siusiu dopiero jak wstałam, ale wiedział, że zdąży :D świnka z niego ! [emoji14]

Zobacz załącznik 835566
Ślicznie ;)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Matko jak u nas zimno....
Byłam dziś po zaświadczenie do becikowego. Mam nadzieję ze uda mi się złożyć wniosek w tym tygodniu.
Ja chyba dostałam wreszcie kolejnego okresu i jeśli do wieczora nie okaże się ze to plamienie to zaczynam przygodę z tabletkami

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Szafirek, super wieści! Cudny brzunio! [emoji173]

Bardzo cieszę się, że macie się lepiej :)

Mi akurat żaden lekarz nie mówił takich rzeczy :/ ale niektórzy kulturalnie zalecali wstrzymanie się, chyba aż będę ważyć 45kg i doznam cudownego ozdrowienia [emoji16]

Ale jesteś dowodem na błędność ich teorii ! [emoji4]

8une3e3kck8m6mea.png

Super brzuszki dziewczyny:)

Ja mam rodzinną calkiem fajną babeczkę, daje skierowania bez problemu.
Sklonuj ją i rozdziel do każdej przychodni po dwie sztuki! [emoji16]

Kurde, ja dzisiaj 10 tc zaczynam [emoji32]
Jutro o 12 wizyta u lekarza, trzymajcie kciuki :)

Mam nadzieję, że jak zobaczę wyniki krzywej, to nie spadnę z krzesła [emoji22]

8une3e3kck8m6mea.png

Sklonuj ją i rozdziel do każdej przychodni po dwie sztuki! [emoji16]

Kurde, ja dzisiaj 10 tc zaczynam [emoji32]
Jutro o 12 wizyta u lekarza, trzymajcie kciuki :)

Mam nadzieję, że jak zobaczę wyniki krzywej, to nie spadnę z krzesła [emoji22]

8une3e3kck8m6mea.png
Colorado powodzenia na wizycie. Ja mam jutro na 8 prenatalne :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
@kattaya - nic dziwnego. Do mojego lekarza rodzinnego nie ma kolejek, terminy ma tak poustalane, że w zasadzie przychodzisz, a on czeka na Ciebie [emoji16] plus za dostępność i nie szalenie z antybiotykami (!), minus za wszystko inne [emoji16]

@swing88 - dam znać, nawet jak spadnę z krzesła [emoji16]

@nagini84 - trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Jak samopoczucie?

Dziś cieszyłam się o 12, ze chyba zmęczenie mnie opusciło, ale o 14 mnie znowu jak obuchem w łeb walnęło [emoji32] śpię tyle co koty! A sterta do prasowania dalej rośnie, i choinka nie chce sama się rozebrać... [emoji21]

8une3e3kck8m6mea.png

Do góry