reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Nagini ja pierwszą córkę rodziłam 9 godzin plus godzina parcia i też na oxy.
Za to druga to niecałe 2 godz. wszystko. To może u Ciebie szybko pójdzie.

Colorado ja też nie miałam żadnych uciążliwych objawów w ciąży, właściwie tylko piersi mnie bolały. No i brzuch rósł i tyle [emoji16]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

reklama
Oby było jak mówisz :)

Zapraszam więc [emoji14]
Chyba w weekend zaszaleję i faktycznie upiekę w formie deseru :D a na obiad lekka sałatka z kurczakiem i wyrówna się :D

Ja ostatnio mam właśnie ochotę na niezdrowe jedzenie typu mac, albo KFC... Oczywiście próbuję się powstrzymać, ale nie wiem jak długo dam radę [emoji14]
Jak długo planujesz pracować :)?
No właśnie, w jednym miejscu można nieco uciąć, żeby w innym poszaleć :) a nie ukrywajmy takie niewinne naleśniki lepsze są od wszystkich paści razem wziętych [emoji1]

Pracuję na swoim, więc będę pracować ile będę dała radę, potem też za długo nie mogę się rozbestwić, tyle jedynie co macierzyński.

Colorado ja też nie miałam żadnych uciążliwych objawów w ciąży, właściwie tylko piersi mnie bolały. No i brzuch rósł i tyle [emoji16]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Ooo to mnie pocieszasz, tak to wielu na mnie jak na kosmitkę reagują [emoji89] a mnie to cieszy póki co niesamowicie. Jakby mi się tak spać nie chciało, to byłoby już w ogóle super. A tak to koty mi non stop w lenistwie towarzyszą [emoji14]

8une3e3kck8m6mea.png

Zuza dziękuję za przepis takie na oko są najlepsze były pycha dziś też musiałam zrobić :)Colorado następnym razem zrobię Twój przepis bo dziś śmietany nie miałam :)
Nagini gratuluję udanej wizyty :)
Szafirek mam nadzieję że maluszek jeszcze posiedzi i dotrwacie do marca.Zrób mu naleśniki to z pewnością tak mu zasmakuje że posiedzi dłużej :D
A moje łobuziak od wczoraj nic innego nie chce tylko siedzieć jak się go posadzi to 10minut siedzi .A jak się go położy to ryk i znowu trzeba posadzić .
IMAG3578.jpg

Załączniki

• IMAG3578.jpg
    IMAG3578.jpg
    71,6 KB · Wyświetleń: 1 477
Agunia cieszę się że smakowały:) A syn zadowolony z mamy? Ale pięknie siedzi Michaś:* Ile ma dokładnie?
Szafirek może mąż Ci zrobi naleśniki żebyś nie musiała wstawać?
Edysiek widzę, że między Twoimi dziewczynami taka sama różnica co miedzy moimi chlopakami:) Jak się dogadują?
Colorado muszę zrobić te naleśniki koniecznie:)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado ciesz się, że jesteś w grupie szczęśliwców bez objawów :) Ja mam aktualnie masakryczne wieczory. Na pytanie męża co jemy na kolację odpowiadam - coś czym się dobrze rzyga ;) No i fajnie [emoji14] Mam nadzieję, że niebawem się to skończy bo mam już dość.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Zuza Kacper mega zadowolony ,bo dwa dni naleśniki :) Stwierdził że jak mam taki fajny przepis to mogę robić codziennie :p
A Michaś jutro kończy 29tygodni :)

Zuza dziękuję za przepis takie na oko są najlepsze były pycha dziś też musiałam zrobić :)Colorado następnym razem zrobię Twój przepis bo dziś śmietany nie miałam :)
Nagini gratuluję udanej wizyty :)
Szafirek mam nadzieję że maluszek jeszcze posiedzi i dotrwacie do marca.Zrób mu naleśniki to z pewnością tak mu zasmakuje że posiedzi dłużej :D
A moje łobuziak od wczoraj nic innego nie chce tylko siedzieć jak się go posadzi to 10minut siedzi .A jak się go położy to ryk i znowu trzeba posadzić .Zobacz załącznik 834940
Fajnie siedzi [emoji3] z tej perspektywy lepiej oglądać świat :)
A główkę to on ma super.... nie widzę żeby miał płaską [emoji5]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Aleksandra, ja to nie podejmuję się nawet gotowania, bo wszystko psuję ... Naleśniki jedynie, bo mąż nie robi [emoji16]
Cyce niedługo się uspokoją pewnie i u Ciebie. Wcześniej miałam łzy w oczach jak mnie ktoś przytulał, teraz już same sutki trochę bolą [emoji6]

Agunia, trudno mu się dziwić, jak widzi więcej i w normalniejszej pozycji :)

Nagini, cieszę się, nie daję się wbić w panikę pt "ojej, coś musi być nie tak, wszyscy mają inaczej!" [emoji6] Mam nadzieję, że niedługo już Ci rewelacje miną, ponoć z I trymestrem :)

8une3e3kck8m6mea.png

Colorado super te naleśniki. Trochę je po swojemu zrobiłam. Ale to chyba chodzi o to rzadkie ciasto, wtedy są bardzo cienkie.

Zuza u nas rocznikowo 11 lat.
Z tym dogadywaniem to różnie, starsza zwykle wygania młodszą. Jednak co do czego to kochają się bardzo [emoji4]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

reklama
Colorado super te naleśniki. Trochę je po swojemu zrobiłam. Ale to chyba chodzi o to rzadkie ciasto, wtedy są bardzo cienkie.

Zuza u nas rocznikowo 11 lat.
Z tym dogadywaniem to różnie, starsza zwykle wygania młodszą. Jednak co do czego to kochają się bardzo [emoji4]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png
Cieszę się, że smakowały :) właśnie to rzadkie ciasto + śmietanka robią cuda. Aż żałuję, że ich już nie robię. Ale jak mnie kiedyś poniesie... [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Do góry