reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
No.... Jest dlugasny hehe i pewnie zaraz w większe wejdzie.Agunia cudny:* I te oczyszka! [emoji7] Jak zalotnie patrzy!
Słodziaczek:* Super pomysł z pieluszkami!!! Mimi no coś Ty! Są mu dobre? Dominik ma 5 miesięcy i też nosi 68!!!
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój waży 5700
Colorado1989
Duże facety [emoji16]
Dużo chłopaczków tu na forum, ciekawe jak to wygląda w ogólnokrajowych statystykach [emoji4]
Ka, mi też ta grupa pomogła w decyzji podczytywałam nieśmiało dziewczyny, zanim przystąpiłam, bo zaczęliśmy się starać, ale nie byłam przekonana w 100%, czy tak z taką wagą można w ogóle myśleć o zaciążeniu. W ogóle trochę doła miałam wtedy [emoji52]
Dużo chłopaczków tu na forum, ciekawe jak to wygląda w ogólnokrajowych statystykach [emoji4]
Ka, mi też ta grupa pomogła w decyzji podczytywałam nieśmiało dziewczyny, zanim przystąpiłam, bo zaczęliśmy się starać, ale nie byłam przekonana w 100%, czy tak z taką wagą można w ogóle myśleć o zaciążeniu. W ogóle trochę doła miałam wtedy [emoji52]
Ostatnia edycja:
kasia0121
Uffff, nadrobilam Was. Ale już nie pamiętam co chciałam odpisac To piszę to, co pamiętam. Agunia, Zuza, Mimi śliczne te Wasze chłopaki. Pomysł z pampersami zajefajny. Mimi już rozmiar 68? Bardzo ładnie Ci Filipek rośnie. My nosimy 74/80 a Filip ma 8,5 miesiąca.
Co do usg to u mnie było tak: w 5 i 7 tygodniu miałam dowcipne, a od 9 tygodnia już przez brzuch. To usg w 7 tygodniu miałam ze względu na plamienie i było robione w szpitalu. Mąż ze mną był na każdym usg oprócz pierwszego. Po prostu przy drugiej wizycie zapytałam się lekarza czy może mąż być przy badaniu i się zgodził. Do samego końca ciazy miałam usg przez brzuch. Pod koniec tylko miałam badanie ginekologiczne to wtedy mąż się chowal za parawan
Mój weekend był tragiczny. W piątek wieczorem tak strasznie zaczęły mnie dwa zęby boleć że żyć mi się nie chciało. Ketonal trochę lagodzil ból. Nie pojechałam na pogotowie dentystyczne bo tam od razu wyrywają zęby. Wytrzymałam do poniedziałku i byłam wczoraj u stomatologa. I tak, jestem w trakcie leczenia kanałowego na jeden ząb i założenia plomby na drugi ząb. Oprócz tego mam do usunięcia osemke bo zachacza mi o policzek i go rani. Także mam wesoło. Filipowi wychodzą zęby a mi wypadają. Równowaga w przyrodzie zachowana
Co do usg to u mnie było tak: w 5 i 7 tygodniu miałam dowcipne, a od 9 tygodnia już przez brzuch. To usg w 7 tygodniu miałam ze względu na plamienie i było robione w szpitalu. Mąż ze mną był na każdym usg oprócz pierwszego. Po prostu przy drugiej wizycie zapytałam się lekarza czy może mąż być przy badaniu i się zgodził. Do samego końca ciazy miałam usg przez brzuch. Pod koniec tylko miałam badanie ginekologiczne to wtedy mąż się chowal za parawan
Mój weekend był tragiczny. W piątek wieczorem tak strasznie zaczęły mnie dwa zęby boleć że żyć mi się nie chciało. Ketonal trochę lagodzil ból. Nie pojechałam na pogotowie dentystyczne bo tam od razu wyrywają zęby. Wytrzymałam do poniedziałku i byłam wczoraj u stomatologa. I tak, jestem w trakcie leczenia kanałowego na jeden ząb i założenia plomby na drugi ząb. Oprócz tego mam do usunięcia osemke bo zachacza mi o policzek i go rani. Także mam wesoło. Filipowi wychodzą zęby a mi wypadają. Równowaga w przyrodzie zachowana
Colorado1989
Uffff, nadrobilam Was. Ale już nie pamiętam co chciałam odpisac To piszę to, co pamiętam. Agunia, Zuza, Mimi śliczne te Wasze chłopaki. Pomysł z pampersami zajefajny. Mimi już rozmiar 68? Bardzo ładnie Ci Filipek rośnie. My nosimy 74/80 a Filip ma 8,5 miesiąca.
O kurde, masakra [emoji31] mam nadzieję, że szybko się uporasz z zębami, bez dodatkowych strat jak znosisz leczenie kanałowe?
Ja póki co mam wyleczone wszystkie zębole, a miałam chyba z 10 do zrobienia, bo tak długo u dentysty nie byłam... Za jakiś czas pewnie pójdę się skontrolować, skoro w ciąży gorzej z zębami
Mam nadzieję, że usg będę mieć już przez brzucho, dla urozmaicenia, bo od maja albo czerwca to w okresie starań miałam dowcipne 2 razy w każdym miesiącu [emoji16]
Colorado1989
Oj tak, będzie trzeba się wybrać [emoji6]A ja mam dziś księdza po kolędzie ....
Dziewczyny wyświetliło mi się ze w rosmanie jest promovja 2 plus 2
Ja księdza po kolędzie nie przyjmuję od 5 lat, odkąd się przeprowadziliśmy, nawet nie wiem kiedy chodzi tutaj [emoji16] w moim domu rodzinnym to był zawsze w sylwestra i to z samego rana, u nas się "ubierał", bo dom rodziców jest pierwszy na ulicy [emoji16]
Współczuję zębowych problemow. Ja miałam się starać o dzidzię w lipcu na urlopie, ale właśnie w 1 dniu na wyjeździe zaczął mnie boleć ząb i cały urlop na tabletkach. Potem po urlopie był problem z wyrwaniem, jeden antybiotyk, potem drugi. Dopiero jak się dziads pozbyłam mogłam zacząć starania w pazdzierniku.
Colorado1989
Kurde, tak popatrzyłam w kalendarz ciążowy i zaczynam 9 tydzień (8+0) [emoji1]
reklama
Colorado1989
Kurde, też niefajnie [emoji21]Współczuję zębowych problemow. Ja miałam się starać o dzidzię w lipcu na urlopie, ale właśnie w 1 dniu na wyjeździe zaczął mnie boleć ząb i cały urlop na tabletkach. Potem po urlopie był problem z wyrwaniem, jeden antybiotyk, potem drugi. Dopiero jak się dziads pozbyłam mogłam zacząć starania w pazdzierniku.
Ja w zeszłe wakacje miałam usuwaną resztkę mleczaka (!), który mi tak wrosnął w dziąsło, że chirurg musiał się nieźle namęczyć, ja zresztą też byłam po tym tak rozorana, że masakra....
Podziel się: