reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Cześć Dziewczyny! Ale dziś mróóóz :o
Jak tam się czujecie ciężaróweczki kochane?
Agunia a jak Twoje chłopaki?
Ka jak tam staranka? Działacie? :)
Co do mojej teściowej to nie wierzę w jej cudowną przemianę;)
My ubranka dostaliśmy od kolegi męża i mojej koleżanki. Oboje mają po dwójce chłopaków ;) Ale część wiadomo dokupiliśmy. Na wyprzedażach się bardzo oplaca! Ale ja lubię też tzw.lumpki i wynajduję perelki na olx :)
Co do usg to ja miałam kilka razy dopochwowe ale nie pamiętam ile dokladnie i w którym tc ostatni raz. Ale mój mąż był zawsze w gabinecie. Tylko miał nakaz patrzenia na monitor a nie w moim kierunku ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mąż bywa przy dopochwowym? Mi gin ostatnio powiedział, że na następną wizytę, która będzie w 9+1 jeśli dobrze pamiętam, to może mąż przyjść i tak się zastanawiam nad formą tego usg [emoji32]

8une3e3kck8m6mea.png
Tak... Mój był [emoji5]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Cześć dziewczyny :)Zuza Dominiś słodki :* U nas dalej kiepsko Michaś rano wymiotuje bo tak go kaszle dziś dwa razy tak było.Jak tak dalej będzie w środę idę do lekarza.Kacper też dalej kicha i kaszle.A jakby było mało to mnie też zaczyna kaszleć...Co do smoczka u nas się sprawdza zwlaszcza wieczorem jak już marudny bardziej jest i maska go drażni.
Mimi jak rodziła Kacpra to była dziewczyna co po 3miesiacach po cc zaszła :p
Co do poduszki to polecam 6 ja jestem z niej bardzo zadowolona. Poleciałam ją Pauli i też ją chwali :)
Ubranka też kupuje używane albo na wyprzedażach tak jak ostatnio w pepco były spodnie po 4.99 i bluzeczki też a za dresik płaciłam 7.99 .
A usg dopochwowe miałam tylko na pierwszej wizycie w 5tygodniu a od 7tygodnia przez brzuch .Akurat u mnie mimo tylu kg na plusie nie było problemu. A tu pełne skupienie;)
IMAG3563.jpg

A ten biszkopcik jest tylko mój ;P
IMAG3554.jpg

Załączniki

• IMAG3563.jpg
    IMAG3563.jpg
    124,2 KB · Wyświetleń: 367
  • IMAG3554.jpg
    IMAG3554.jpg
    82,1 KB · Wyświetleń: 361
Zuza, mojego też będę musiała poinstruować [emoji16] ale nie jest na tym punkcie przewrażliwiony. Są faceci, co świrują, że ich kobiety chodzą do faceta ginekologa nawet...

Dobrze, że u mnie od niedawna jest Pepco [emoji16]

Agunia, też rozważam właśnie tę poduchę [emoji4] jak na najbliższej wizycie wszystko będzie ok to już chyba kupię.
Co do usg to mam wątpliwości przez moją solidną oponkę [emoji14] chyba, że sprzęt lekarza faktycznie dobry.

A w ciąży co wizytę jest badanie ginekologiczne?

8une3e3kck8m6mea.png

Cześć dziewczyny :)Zuza Dominiś słodki :* U nas dalej kiepsko Michaś rano wymiotuje bo tak go kaszle dziś dwa razy tak było.Jak tak dalej będzie w środę idę do lekarza.Kacper też dalej kicha i kaszle.A jakby było mało to mnie też zaczyna kaszleć...Co do smoczka u nas się sprawdza zwlaszcza wieczorem jak już marudny bardziej jest i maska go drażni.
Mimi jak rodziła Kacpra to była dziewczyna co po 3miesiacach po cc zaszła [emoji14]
Co do poduszki to polecam 6 ja jestem z niej bardzo zadowolona. Poleciałam ją Pauli i też ją chwali :)
Ubranka też kupuje używane albo na wyprzedażach tak jak ostatnio w pepco były spodnie po 4.99 i bluzeczki też a za dresik płaciłam 7.99 .
A usg dopochwowe miałam tylko na pierwszej wizycie w 5tygodniu a od 7tygodnia przez brzuch .Akurat u mnie mimo tylu kg na plusie nie było problemu. A tu pełne skupienie;)
Zobacz załącznik 834646
A ten biszkopcik jest tylko mój ;PZobacz załącznik 834648
Ja też mojemu ostatnio pokupilam kilka bluzeczek po 5zl [emoji3] nawet body trafiłam jedno za 4zl

Co do 3 dziecka.... raczej bym nie chciała :D no chyba że dziewczynkę [emoji23]

Michaś slodziutki. Ma super urodę
f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Zuza, mojego też będę musiała poinstruować [emoji16] ale nie jest na tym punkcie przewrażliwiony. Są faceci, co świrują, że ich kobiety chodzą do faceta ginekologa nawet...

Dobrze, że u mnie od niedawna jest Pepco [emoji16]

Agunia, też rozważam właśnie tę poduchę [emoji4] jak na najbliższej wizycie wszystko będzie ok to już chyba kupię.
Co do usg to mam wątpliwości przez moją solidną oponkę [emoji14] chyba, że sprzęt lekarza faktycznie dobry.

A w ciąży co wizytę jest badanie ginekologiczne?

8une3e3kck8m6mea.png
Ja miałam wizyty co 3tyg i na każdej badanie i usg

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

"2" z pieluszek, mistrzostwo [emoji7][emoji7][emoji7] super macie chłopaków dziewczyny :)

Szafirek, jak się czujesz, daj jakiś znak!

Dzięki Zuza, działamy, działamy :)

A w ogóle dziś opowiadałam o Was mojej Pani psycholog, że gdyby nie Wy, w życiu bym się nie zdecydowała na starania. Także ten... Dziękuję, że jesteście [emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agunia cudny:* I te oczyszka! [emoji7] Jak zalotnie patrzy! :)
Słodziaczek:* Super pomysł z pieluszkami!!! Mimi no coś Ty! Są mu dobre? Dominik ma 5 miesięcy i też nosi 68!!!

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry