reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Cześć Dziewczyny! Ale dziś mróóóz :o
Jak tam się czujecie ciężaróweczki kochane?
Agunia a jak Twoje chłopaki?
Ka jak tam staranka? Działacie? :)
Co do mojej teściowej to nie wierzę w jej cudowną przemianę;)
My ubranka dostaliśmy od kolegi męża i mojej koleżanki. Oboje mają po dwójce chłopaków ;) Ale część wiadomo dokupiliśmy. Na wyprzedażach się bardzo oplaca! Ale ja lubię też tzw.lumpki i wynajduję perelki na olx :)
Co do usg to ja miałam kilka razy dopochwowe ale nie pamiętam ile dokladnie i w którym tc ostatni raz. Ale mój mąż był zawsze w gabinecie. Tylko miał nakaz patrzenia na monitor a nie w moim kierunku ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mąż bywa przy dopochwowym? Mi gin ostatnio powiedział, że na następną wizytę, która będzie w 9+1 jeśli dobrze pamiętam, to może mąż przyjść i tak się zastanawiam nad formą tego usg [emoji32]

8une3e3kck8m6mea.png
Tak... Mój był [emoji5]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Cześć dziewczyny :)Zuza Dominiś słodki :* U nas dalej kiepsko Michaś rano wymiotuje bo tak go kaszle dziś dwa razy tak było.Jak tak dalej będzie w środę idę do lekarza.Kacper też dalej kicha i kaszle.A jakby było mało to mnie też zaczyna kaszleć...Co do smoczka u nas się sprawdza zwlaszcza wieczorem jak już marudny bardziej jest i maska go drażni.
Mimi jak rodziła Kacpra to była dziewczyna co po 3miesiacach po cc zaszła :p
Co do poduszki to polecam 6 ja jestem z niej bardzo zadowolona. Poleciałam ją Pauli i też ją chwali :)
Ubranka też kupuje używane albo na wyprzedażach tak jak ostatnio w pepco były spodnie po 4.99 i bluzeczki też a za dresik płaciłam 7.99 .
A usg dopochwowe miałam tylko na pierwszej wizycie w 5tygodniu a od 7tygodnia przez brzuch .Akurat u mnie mimo tylu kg na plusie nie było problemu. A tu pełne skupienie;)
IMAG3563.jpg

A ten biszkopcik jest tylko mój ;P
IMAG3554.jpg

Załączniki

• IMAG3563.jpg
    IMAG3563.jpg
    124,2 KB · Wyświetleń: 364
  • IMAG3554.jpg
    IMAG3554.jpg
    82,1 KB · Wyświetleń: 358
Zuza, mojego też będę musiała poinstruować [emoji16] ale nie jest na tym punkcie przewrażliwiony. Są faceci, co świrują, że ich kobiety chodzą do faceta ginekologa nawet...

Dobrze, że u mnie od niedawna jest Pepco [emoji16]

Agunia, też rozważam właśnie tę poduchę [emoji4] jak na najbliższej wizycie wszystko będzie ok to już chyba kupię.
Co do usg to mam wątpliwości przez moją solidną oponkę [emoji14] chyba, że sprzęt lekarza faktycznie dobry.

A w ciąży co wizytę jest badanie ginekologiczne?

8une3e3kck8m6mea.png

Cześć dziewczyny :)Zuza Dominiś słodki :* U nas dalej kiepsko Michaś rano wymiotuje bo tak go kaszle dziś dwa razy tak było.Jak tak dalej będzie w środę idę do lekarza.Kacper też dalej kicha i kaszle.A jakby było mało to mnie też zaczyna kaszleć...Co do smoczka u nas się sprawdza zwlaszcza wieczorem jak już marudny bardziej jest i maska go drażni.
Mimi jak rodziła Kacpra to była dziewczyna co po 3miesiacach po cc zaszła [emoji14]
Co do poduszki to polecam 6 ja jestem z niej bardzo zadowolona. Poleciałam ją Pauli i też ją chwali :)
Ubranka też kupuje używane albo na wyprzedażach tak jak ostatnio w pepco były spodnie po 4.99 i bluzeczki też a za dresik płaciłam 7.99 .
A usg dopochwowe miałam tylko na pierwszej wizycie w 5tygodniu a od 7tygodnia przez brzuch .Akurat u mnie mimo tylu kg na plusie nie było problemu. A tu pełne skupienie;)
Zobacz załącznik 834646
A ten biszkopcik jest tylko mój ;PZobacz załącznik 834648
Ja też mojemu ostatnio pokupilam kilka bluzeczek po 5zl [emoji3] nawet body trafiłam jedno za 4zl

Co do 3 dziecka.... raczej bym nie chciała :D no chyba że dziewczynkę [emoji23]

Michaś slodziutki. Ma super urodę
f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Zuza, mojego też będę musiała poinstruować [emoji16] ale nie jest na tym punkcie przewrażliwiony. Są faceci, co świrują, że ich kobiety chodzą do faceta ginekologa nawet...

Dobrze, że u mnie od niedawna jest Pepco [emoji16]

Agunia, też rozważam właśnie tę poduchę [emoji4] jak na najbliższej wizycie wszystko będzie ok to już chyba kupię.
Co do usg to mam wątpliwości przez moją solidną oponkę [emoji14] chyba, że sprzęt lekarza faktycznie dobry.

A w ciąży co wizytę jest badanie ginekologiczne?

8une3e3kck8m6mea.png
Ja miałam wizyty co 3tyg i na każdej badanie i usg

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

"2" z pieluszek, mistrzostwo [emoji7][emoji7][emoji7] super macie chłopaków dziewczyny :)

Szafirek, jak się czujesz, daj jakiś znak!

Dzięki Zuza, działamy, działamy :)

A w ogóle dziś opowiadałam o Was mojej Pani psycholog, że gdyby nie Wy, w życiu bym się nie zdecydowała na starania. Także ten... Dziękuję, że jesteście [emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agunia cudny:* I te oczyszka! [emoji7] Jak zalotnie patrzy! :)
Słodziaczek:* Super pomysł z pieluszkami!!! Mimi no coś Ty! Są mu dobre? Dominik ma 5 miesięcy i też nosi 68!!!

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry