reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Colorado, dziękujemy [emoji8]

To i ja skorzystam z okazji i życzę Wam przede wszystkim rodzinnych, spokojnych i ciepłych świąt. Mam nadzieję, że uda Wam się w te święta odpocząć i miło spędzić czas z najbliższymi. A w Nowym Roku niech się spełni chociaż jedno z Waszych marzeń.

I jeszcze Młodym Mamom życzę jak najwięcej radości i jak najmniej trosk związanych z Waszymi pociechami, tym co dopiero czekają na Maluszka życzę spokojnych, nudnych ciąż i szczęśliwych rozwiązań a sobie ([emoji5]) i innym staraczkom życzę, żeby w 2018 pojawiła się upragniona druga kreska.

[emoji319][emoji319][emoji319][emoji319][emoji319][emoji319][emoji319][emoji319][emoji319][emoji319][emoji319][emoji319][emoji319][emoji319]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję każdej z Was za wsparcie <3

Życzę Wam spokojnych, pełnych miłości świąt Bożego Narodzenia. Cudownych chwil z rodziną, pysznych potraw, które pójdą w biust ;), szczodrego Gwiazdora i spełnienia wszystkich marzeń! :) Jestem pewna, że w przyszłym roku staraczki będą spędzać te dni w większym gronie i tego z całego serca życzę :)

Ostatnia edycja:
Agunia wczoraj w aptece Pani mówiła żeby nie wlewać olejków do nebulizatora bo tam coś zapycha i psuje

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Dziewczyny cudownych Świąt Wam życzę :* Przede wszystkim zdrowych i w miłej rodzinnej atmosferze:*
Dla wielu z nas to będą wyjątkowe Święta :* A Dziewczynom które się starają życzę aby te Święta były mocno przytulaśne i owocne ;)
Buziaki

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Umieram...Położyłam się po szóstej rano... Ale mam wszystko ugotowane :) Została tylko ryba do usmażenia,ziemniaki do obrania,no i wiadomo wszystko podgrzać. Od piątej pakowałam prezenty.
Madagos współczuję choroby synka :( Może w przychodni coś złapał?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry