reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

kattaya dziękuję za opinie :) pytanie też co się bardziej sprawdzi przy dziecku.. Czy lepiej właśnie komody czy regał bo przecież gdzieś zabawki trzeba kłaść. Sama nie wiem.

reklama
Szafirek tak ja tez rocznik 90 [emoji3]

Ja tak jak kattaya zabawki syna trzymam w takich plastikowych skrzynkach. Kiedys byly w biedronce takie ala skarb piratow to kupilam 3. 1 ma w swoim pokoju a 2 w salonie. Syn ma u siebie w pokoju póki co moje Stare meble-z 15letni regał i narazie tam na sporo pluszakow ale po Nowym roku mam plan umeblowac mu nowoczesniej pokój i będę brała komody, szafę i biurko. Ewentualnie jakas szafkę na książki.

A pokój dla małego najpierw miał być cały szary. Potem wyszło ze robimy ścianę w kwadraty a na koniec wyszło, ze jedna sciana jest tylko szara hehe jedna w kwadraty a pozostałe żółte wpadające w pomarańcz ;) takze wyszlo zupelnie inaczej

hchy43r8h8l5x99d.png

Szafirek, mi też podoba się bardziej 1 wersja, ale druga ma jest chyba bardziej "pojemna". Nie znam się jednak na tym w praktyce :)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Szafirek, mi też się bardziej podoba pierwsza wersja, tylko w drugiej chyba lepsze jest to, że przy przewijaku jest komoda :) super pomysł z fotelem, polecam podnozek do kompletu :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Szafirek na początkubardziej przydadza sie komody, pierwsze zabawki to drobnica przecież, nawet do szuflady wrzucisz. A później jak już zlikwidujesz przewijak to sobie coś na zabawki wykombinujesz.

Szafirek ja też jestem za wersją nr 1:)
Napisz jaki to program, my jesteśmy przed przeprowadzką i cały czas się kłócę z mężem w sprawie wystroju.

Czy u Was też tak zimno? Wczoraj wróciłam cała skostniała ze spaceru. No i Filip głośno manifestuje swoją niechęć do ubierania kilku warstw8-) nie wiem co to będzie w zimie

reklama
Do góry