Szafirek90
Fanka BB :)
JK przykro mi, że napotkałaś na taką durną babę.. Ale nie martw się- jest coś takiego jak karma!
Mam nadzieję, że z rączką małej będzie z dnia na dzień lepiej Ohh jak zazdroszczę tego ile przytyłaś w ciąży.. No i teraz ten spadek super! Oby tak dalej
Ja miałam weekend pół na pół. W sobotę byliśmy na targach HAPPY BABY, oczywiście nie było gdzie zaparkować więc kawał drogi na nie szliśmy, później w środku też dużo chodzenia, chociaż niestety nie było nic ciekawego, stanowiska bardziej dla dzieci z jakimiś warsztatami, zabawkami, grami, jedno stanowisko z wózkami ale stało 5 wózków i wszystkie w okolicach 3 tyś...
Było usg 3d ale niby trzeba było się wcześniej zapisać o czym nie było nigdzie informacji ;/
Obok w pawilonie były też targi aqua więc poszliśmy na nie, rybki, gady, papugi, fredki były- ciekawiej niż na dziecięcych
Później pojechaliśmy sobie na deserki
bita śmietana lody i owoce postawiły mnie na nogi
a wieczorem dostaliśmy zaproszenie na koncert - jubileusz piosenek pisanych przez Olewicza więc poszliśmy ze znajomymi i wróciliśmy koło 23.. A w niedziele nie mogłam się ruszyć.. Okropny ból bioder, pachwin... Chodziłam jak kaczka tylko do toalety ze łzami w oczach. Czułam się jakbym miała gigantyczne zakwasy.. Dziś jest lepiej, ale biodra nadal bolą. Boję się co będzie dalej skoro moje ciało już nie daje rady z tymi kilogramami i rosnącym brzuchem. Na wadze 98kg (tydzień 17+4 dziś) czyli nadal 5,5kg mniej niż przed ciążą, ale 1,2kg więcej niż już waga pokazywała 3 tygodnie temu bo było 96,8.. Najgorsze, że mogłabym żyć jedząc tylko słodycze i owoce..
Mam nadzieję, że z rączką małej będzie z dnia na dzień lepiej Ohh jak zazdroszczę tego ile przytyłaś w ciąży.. No i teraz ten spadek super! Oby tak dalej
Ja miałam weekend pół na pół. W sobotę byliśmy na targach HAPPY BABY, oczywiście nie było gdzie zaparkować więc kawał drogi na nie szliśmy, później w środku też dużo chodzenia, chociaż niestety nie było nic ciekawego, stanowiska bardziej dla dzieci z jakimiś warsztatami, zabawkami, grami, jedno stanowisko z wózkami ale stało 5 wózków i wszystkie w okolicach 3 tyś...
Było usg 3d ale niby trzeba było się wcześniej zapisać o czym nie było nigdzie informacji ;/
Obok w pawilonie były też targi aqua więc poszliśmy na nie, rybki, gady, papugi, fredki były- ciekawiej niż na dziecięcych
Później pojechaliśmy sobie na deserki