reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Wizyta 150zl a usg dodatkowo 130 zł. Ja chodzę do niej na NFZ Ale za usg zawsze płacę. Wcześniej było wizyta 100zl i usg 70zl. Ale naprawdę stawkę podwyższyła nieźle. W bardzo dobrym centrum ginekologicznym za wizytę z usg placi sie 220zl. A ta lekarka jest tylko dr n. Med. I opinii nie ma jakieś super.

A z tym skierowaniem to sie boję że do poniedziałku nie wytrzymam. A we Wrocławiu jest straszne obłożenie, bo zamknęli jedną porodowke i boję się że mnie odesla do domu dopóki nie będzie akcji
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Jk raczej nie. Mimi okulista czy psychiatra daje zaświadczenie, ze sa wskazania ale nie daje skierowania. Mi okulistka napisała takie zaswiadczenie ale powiedziała, ze ostateczna decyzje podejmuje i tak ginekolog. Z drugiej strony jak masz wskazania docc to powinni Ci w razie czego zrobic bez skierowania.Ja miałam skierowanie wypisane chyba gdzies w 37 tyg. żeby w razie czego nie było problemów.
Aaa ok :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Powiedziała mi ostatnio ze musi zrobić usg żeby sprawdzić ile mała waży więc odpada. Jutro będę ogarniać diabetologa to podjadę i dopytam. Bo u mnie też z mobilnościa coraz gorzej

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Już tyle kasy u niej zostawiłaś że nie powinna robić problemu i za darmo wypisać skierowanie na cc. A ona ma położną do pomocy? Bo ja jak potrzebowałam jakiegoś dokumentu to dzwoniłam do gin., ona wypisywała i szłam do położnej odbierać papier.
Przecież i tak jesteście umówione na cc więc tym bardziej powinna Ci wypisać skierowanie. Co za różnica dla niej czy wypisze to dzisiaj czy w poniedziałek, Ty będziesz spokojniejsza a teraz to jest najważniejsze.

reklama
Zacierają z nas kasę ale wiadomo ze żadnej złotówki nie przepuszcza :/

Jk89 daj znać jak po wizycie.
A jak minęła nocka?

Paulina, Zuza, Asia, parampampam, inka co tam u Was?

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry