reklama
Wizyta 150zl a usg dodatkowo 130 zł. Ja chodzę do niej na NFZ Ale za usg zawsze płacę. Wcześniej było wizyta 100zl i usg 70zl. Ale naprawdę stawkę podwyższyła nieźle. W bardzo dobrym centrum ginekologicznym za wizytę z usg placi sie 220zl. A ta lekarka jest tylko dr n. Med. I opinii nie ma jakieś super.
A z tym skierowaniem to sie boję że do poniedziałku nie wytrzymam. A we Wrocławiu jest straszne obłożenie, bo zamknęli jedną porodowke i boję się że mnie odesla do domu dopóki nie będzie akcji
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
A z tym skierowaniem to sie boję że do poniedziałku nie wytrzymam. A we Wrocławiu jest straszne obłożenie, bo zamknęli jedną porodowke i boję się że mnie odesla do domu dopóki nie będzie akcji
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Fanka BB :)
Aaa okJk raczej nie. Mimi okulista czy psychiatra daje zaświadczenie, ze sa wskazania ale nie daje skierowania. Mi okulistka napisała takie zaswiadczenie ale powiedziała, ze ostateczna decyzje podejmuje i tak ginekolog. Z drugiej strony jak masz wskazania docc to powinni Ci w razie czego zrobic bez skierowania.Ja miałam skierowanie wypisane chyba gdzies w 37 tyg. żeby w razie czego nie było problemów.
kasia0121
Fanka BB :)
Już tyle kasy u niej zostawiłaś że nie powinna robić problemu i za darmo wypisać skierowanie na cc. A ona ma położną do pomocy? Bo ja jak potrzebowałam jakiegoś dokumentu to dzwoniłam do gin., ona wypisywała i szłam do położnej odbierać papier.
Przecież i tak jesteście umówione na cc więc tym bardziej powinna Ci wypisać skierowanie. Co za różnica dla niej czy wypisze to dzisiaj czy w poniedziałek, Ty będziesz spokojniejsza a teraz to jest najważniejsze.
Przecież i tak jesteście umówione na cc więc tym bardziej powinna Ci wypisać skierowanie. Co za różnica dla niej czy wypisze to dzisiaj czy w poniedziałek, Ty będziesz spokojniejsza a teraz to jest najważniejsze.
reklama
Podziel się: