reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Dziewczyny czy inny lekarz niż ginekolog może wystawić skierowanie na cc? Bo ja mam gina dopiero w poniedziałek. A już teraz jest mi tak ciężko ze że praktycznie leżę cały czas. I boję sie że do poniedziałku nie wytrzymam...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno psychiatra. I każdy inny jeśli masz wskazania np. Okulista itp

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Jk raczej nie. Mimi okulista czy psychiatra daje zaświadczenie, ze sa wskazania ale nie daje skierowania. Mi okulistka napisała takie zaswiadczenie ale powiedziała, ze ostateczna decyzje podejmuje i tak ginekolog. Z drugiej strony jak masz wskazania docc to powinni Ci w razie czego zrobic bez skierowania.Ja miałam skierowanie wypisane chyba gdzies w 37 tyg. żeby w razie czego nie było problemów.

Jk czy mamy juz zacisnąć kciuki? Aż mi serce zaczęło szybciej bić :)

Szafirek zazdroszczę tej serenady:). Masz rację, to jest najpiękniejszy dźwięk na świecie. I z tego powodu żyłam od wizyty do wizyty.

Mimi faktycznie niektóre body są szorstkie i jakby mało elastyczne, a inne ubranka wręcz przeciwnie. Drogie nie były to i w razie czego żal nie będzie:). Dostałam rabat 50 zł na następne zakupu więc pewnie jeszcze coś zakupie ale może jakieś pierdoły do domu na święta :)

Okulista nie. Bo nosze okulary Ale mam -1.5. Chodzi mi o diabetologa. Cukru dalej po swojemu. No i mała w zeszły poniedziałek wazyla 3.3 kg więc może być ciezsza. Ginekolog powiedział że w 38 tyg musi być cesarka. Więc jak dostanę skierowanie w pon to albo jeszcze w poniedziałek albo we wtorek rano jadę na porodowke.
Ale już jest tak strasznie. Mała bardzo uciska pecherz chodzę jeszcze częściej do toalety i bardzo uciska mnie w miednicy. Jej ruchy już są bardzo powolne mniej ich jest.

A do gina mogłabym iść w czwartek ale podwyższyła cennik i 280zl za wizyte to dużo, zwłaszcza nie planowane. A juz raz w tym msc byłam u niej prywatnie...

Jk czy mamy juz zacisnąć kciuki? Aż mi serce zaczęło szybciej bić :)

Szafirek zazdroszczę tej serenady:). Masz rację, to jest najpiękniejszy dźwięk na świecie. I z tego powodu żyłam od wizyty do wizyty.

Mimi faktycznie niektóre body są szorstkie i jakby mało elastyczne, a inne ubranka wręcz przeciwnie. Drogie nie były to i w razie czego żal nie będzie:). Dostałam rabat 50 zł na następne zakupu więc pewnie jeszcze coś zakupie ale może jakieś pierdoły do domu na święta :)
Jak wszystko pójdzie tak jak zaplanowane to we wtorek dostanę najwspanialszy prezent urodzinowy; )

Jk pilnuj ruchów i w razie czego jedź na izbę. Diabetolog nie wystawi ci skierowania, ew. zaświadczenie, ze masz wskazania i wtedy powinni Ci zrobić, ale wiecie jak to bywa. Ja miałam zaświadczenie, skierowanie a i tak anestezjolog komentował przy znieczulaniu, ze według niego nie ma wskazań.
Spróbuj zalatwić to skierowanie wcześniej.
Trzymam kciuki czekam na dobre wieści:)

reklama
Jk to byłoby coś. Świętować podwójne urodziny/narodziny. Kurcze fajnie.
Padłam jak zobaczyłam kwotę 280 zł. To chyba trochę za dużo. Ja placilam 150 zl.

Do góry