reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Paula ja też to tak rozumiem, że serce bije jak dzwon:)

Paulina śliczna córka. Bawcie się dobrze na weselu :) Należy Ci się :)

Z tą pogodą jest masakra. Zaczęło się zimno i ludzie syfami palą w piecach. Smród na całego. A na spacer jakoś trzeba wyjść. Ja chcę piękna, ciepłą, kolorową polską jesień.

reklama
Mimi jednak syn :) Gratki!
U nas pomalu, do przodu. Kalinka ma juz 7 tygodni. Jestesmy na Nutramigenie, alergolog podejrzewa skaze bialkowa stad te bole brzuszka po kazdym karmieniu. Na testy jest jeszcze za mala ale z wywiadu wynika, ze to chyba to. Ja sie juz powoli przyzwyczajam do tego spania na raty. Hormony tez sie juz ustabilizowaly. :) W sobote idziemy na wesele, to troche odreaguje a z mała zostanie moja mama. Jest bardzo pomocna, czesto u mnie jest wiec dom nie jest zapuszczony i zawsze jakis obiad sie znajdzie. :)

A to moj Kwiatuszek.
1505918797-aaaaaa.jpeg
Slodziutka :)
Ja niewiem co Ci pediatrzy z tą skaza białkowa :/ u nas syn miał problemy brzuszkowe I tez od razu że skaza białkowa.... zmieniliśmy mleko ze 3 razy i tak nie pomogło. Tak naprawdę przeszło jak zaczęliśmy wprowadzać inne posiłki także nie stresuj się, ze to na pewno to....
A Ty jak tam po cc?

hchy43r8h8l5x99d.png

Fajna, chlopieca sciana :)

Po cc bardzo dobrze, w ogole nie czuje sie jakbym rodzila. Blizna piekna i mala.

U nas mala ochrypnieta i ma katarek- zarazilam ja. :/
U nas niby obciazenie z dwoch stron bo maz tez byl w dziecinstwie na Nutramigenie a z mojej strony mama i brat zle toleruja mleko. Mam nadzieje jednak ze to przejdzie.

A my dziś po usg bioderek wszystko dobrze ,dziś szybko poszło tylko półtorej godziny w przychodni .Michaś już 7200 waży panie stwierdziły że jak chłop a nie jakaś popierdółka ; D Niestety od wczoraj stan podgorączkowy pluje mlekiem ciągle płacze i co się okazało wirus gardło zaczerwienione katar spływa do gardła do tego zaczynamy ząbkować.Normalnie masakra jakaś i tylko na rękach ,kręgosłup mi dziś już pęka.
Paulina śliczna mała :)
Mimi bardzo fajna ta ściana .
Ka nie przejmuj się wagą i nie odkładaj starań o maleństwo .Zobaczysz że przy diecie szybko pozbędziesz, się zbędnych kilogramów.Trzymam kciuki!

Dziewczyny, pojawił mi się śluz z taką ciemniejszą krwią... Przejmować się tym? Czy to może być normalne po badaniu?

Napisane na TRT-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Paula po badaniu ginekologicznym moze tak byc. Gdyby to byla zywa, czerwona krew to mogloby byc nieciekawie, ale obserwuj czy sie jeszcze nie pojawi.

Mimi przemywalam octaniseptem.

reklama
Tak mi przyszło do głowy właśnie. Ten lekarz taki mało delikatny był, miałam właśnie wrażenie jakby mnie trochę "podrapał"

Napisane na TRT-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry