reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Pewnie tak.... przecież najłatwiej zgonic na coś takiego niż szukać przyczyny....

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Na pewno otyłość jest przyczyną wielu schorzeń natomiast są też czynniki inne niż obżarstwo, które wpływają na otyłość i szkoda, że się to spłaszcza. Ale nie ma co biadolić, tylko trzeba o siebie dbać. Wczorajsze traumatyczne wejście na wagę dało mi kopa do działania :)

Miłego wieczoru Wam życzę[emoji7]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ka to może mi też sprzedaj kopa, bo moja dieta poszła się paść. Ale przyjechała "ciotka z ameryki" to może już nie będę miała napadów wilczego głodu:)

U nas w końcu wyszło słońce, bynajmniej pranie nie będzie mi kisiło w łazience. A mam dużo ubranek Filipa do wyprania-szykujemy powoli zimowe ciuszki:)

Hej. U nas brrr zimno....
Mój mąż ma 2 tygodnie urlopu [emoji179][emoji1] huuraa
Plan jest taki aby dokończyć pokoik synka, złożyć szafę i łóżeczko.
Mi zostało jeszcze jedno lub dwa prania i prasowanie.
Dziś mam zamiar wziąść się za leczo żeby ze 3dni mieć spokój od obiadów hehe ;)

Od wczoraj staram się ogarnąć jedzonko.... Ale były też grzeszki. Mam nadzieję ze dziś będzie lepiej bo waga nieciekawa....

Ja synkowi już kupiłam kurtkę. Zostały jeszcze buty. W sumie największy wydatek bo chyba zdecyduje się na Bartka.
No i poszukuję czapki. Wczoraj specjalnie pojechaliśmy na CH ale nic nie było. Jak były fajne to tylko szare, a mamy kurtkę szarą więc odpada.... poluje na ładny chabrowy; )

hchy43r8h8l5x99d.png

Cześć dziewczyny :)
Widzę że brak motywacji was ogarnął może przez tą pogodę pojawiły się chwilowe kryzysy .
Mój mąż dziś pojechał i nie powiem, bo tylko mnie wkurzał dowalił mi kilka razy co jeszcze bardziej zmotywowało mnie do działania i po tym jak mi powiedział po co nową kurtkę kupować jak i tak zaraz przytyjesz tak dziś mam kolejny kilogram mniej czyli 25. Stwierdziłam że ja mu pokażę ! Teraz Misiek pobawił się w łóżeczku turystycznym a mamusia na orbiterku :)
Mimo okresu i paskudnego samopoczucia popołudniu na spacer .A od mojego lekarza dostałam fajne tabletki antykoncepcyjne Vibin nie zatrzymują wody jak zawsze przy okresie miałam do 4kg więcej teraz waga spada.
Uciekam po drugiego łobuza do szkoły a Wam życzę milutkiego popołudnia ;*

Agunia i to dopiero nazywa się motywacja :))) od razu się chce jak widzę Twojego powera. A mąż Ci przygaduje po utraconych 25 kilogramach?????!!!!!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :)
Widzę że brak motywacji was ogarnął może przez tą pogodę pojawiły się chwilowe kryzysy .
Mój mąż dziś pojechał i nie powiem, bo tylko mnie wkurzał dowalił mi kilka razy co jeszcze bardziej zmotywowało mnie do działania i po tym jak mi powiedział po co nową kurtkę kupować jak i tak zaraz przytyjesz tak dziś mam kolejny kilogram mniej czyli 25. Stwierdziłam że ja mu pokażę ! Teraz Misiek pobawił się w łóżeczku turystycznym a mamusia na orbiterku :)
Mimo okresu i paskudnego samopoczucia popołudniu na spacer .A od mojego lekarza dostałam fajne tabletki antykoncepcyjne Vibin nie zatrzymują wody jak zawsze przy okresie miałam do 4kg więcej teraz waga spada.
Uciekam po drugiego łobuza do szkoły a Wam życzę milutkiego popołudnia ;*
Agunia A Ty miałaś cc? I już tak cwiczysz?
Brawo za wagę! Pokaż mężowi ze się mega wylaszczysz [emoji3]

hchy43r8h8l5x99d.png

Niestety Ka tyle już zgubiłam a on zniechęca mnie do dalszego działania ale ja się nie dam ! Domyślam się że jest zazdrosny ,bo mimo mojej wagi faceci zawsze zwracali na mnie uwagę i sam widzi jaka zmiana u mnie już zaszła ,bo we wrześniu na wesele kupiłam sukienkę rozmiar 56i była obcisła a dziś weszłam w 46 bez rozpinania ja założyłam :) Ostatni raz miałam ja na sobie 8lat temu i była w sam raz a dziś mam luz :) A w dodatku wychodzę chętnie z domu mimo małego dziecka mam czas zrobić makijaż uczesać się zrobić paznokcie i wyglądać jakbym była wypoczęta i zrelaksowana ;)
Mimi tak miałam cc poczekałam do końca połogu a że okres dostałam już w 4tygodniu powoli wprowadziłam steper a od 3tygodni orbiterek ale stopniowo nic mnie nie boli, więc działam.
Szafirek śliczny brzuszek a co do mojego męża to chce jego minę za kilka miesięcy zobaczyć jak osiągnę swój cel. Teraz dążę do zejścia na dwie cyferki już tak blisko a jednak jeszcze :)A że jestem uparta gorzej niż osioł to jeszcze utre mu nos :p

reklama
No to nieźle kochana. Ja ostatnio tak myślałam kiedy po cc można jakieś cwiczonka :) kurczę rozmiar 46... marzenie hehe [emoji4]

Szafirek super brzuszek [emoji5]
Niech rośnie zdrowo

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry