reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
U mnie okropna noc. Wszystko bolało aż się poplakalam. W żadnej pozycji nie było dobrze. Na dodatek prawa reka jak by zdretwiala no masakra. Ja chce listopad

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja w niedziele nazbieralam grzybow, wczoraj mielismy jajecznice i mam zupe na 2 dni. Grzyby zbieram od dziecka, jezdzilismy na nie specjalnie z Katowic az do Borow Tucholskich, wiec nie boje sie tego co sama sobie nazbieram do koszyczka :)

Mimi, teraz chcesz listopad a w listopadzie zacznie sie panika :D jak u mnie powoli sie zaczyna :D Niby juz chce sie koniec ale z drugiej strony niech to wszystko jeszcze trwa i trwa :D

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

W listopadzie będzie panika, a w styczniu Mimi zacznie tesknić za ciażowym brzuszkiem:D

Lenka ja miałam takie rózne bóle i to niby było rozciaganie się macicy, spojenie lonowe i wszystko normalne, chociaż też na początku spanikowałam bo w pierwszej ciaży takich cudów nie było. Ale zawsze lepiej dopytac na wizycie. Taki ostry ból w tej okolicy moze tez byc bólem promieniujacym od kregosłupa.

Kattaya pewnie tak [emoji3]
Ale tylko za 2 trymestrem hehe

Idę dziś na usg.

Po takiej złej nocy stwierdziłam że powinnam. Zadzwonilam i miałam tyle szczęścia ze było wolne o 17.20 [emoji4]
Mam nadzieję ze będzie dobrze . No i ze już poznam płeć.... bo jak nie.... hahahah [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

hchy43r8h8l5x99d.png

Kattaya pewnie tak [emoji3]
Ale tylko za 2 trymestrem hehe

Idę dziś na usg.

Po takiej złej nocy stwierdziłam że powinnam. Zadzwonilam i miałam tyle szczęścia ze było wolne o 17.20 [emoji4]
Mam nadzieję ze będzie dobrze . No i ze już poznam płeć.... bo jak nie.... hahahah [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

hchy43r8h8l5x99d.png
Ja nie mogę na bokach spać bo mnie kości miednicy bolą a to są moje ulubione pozycje do spania bo na plecach w ogole nie lubię...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to już nie miałam jak się położyć. Na brzuchu to wiadomo ze nie. Na plecach nie bo bolał brzuch i nie moglam oddychać A na bokach bolały boki.... masakra. Już myślałam ze pójdę usiąść w fotelu....

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
A tu przedemna jeszcze ok 9 tygodni.... maaaatko [emoji54][emoji54][emoji54][emoji54]

Od razu dam znać tylko żeby było widać.... [emoji19]

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry