reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Kattaya, czarne koty są jak talizmany, odpędzają pecha [emoji16][emoji16]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Szafirek90
Pochwalę się i moimi pociechami to Kleopatra i jak na księżniczkę przystało pół życia spędza na leżeniu i pachnieniu
To Luna- mój mąż mówi że to moja pierwsza córka (ponoć traktuję ją jak dziecko ja nic o tym nie wiem)
To Luna- mój mąż mówi że to moja pierwsza córka (ponoć traktuję ją jak dziecko ja nic o tym nie wiem)
Załączniki
Szafirek90
Jeśli chodzi o dym tymczasowy zgłosiłam się na początku czerwca do fundacji i chciałam wziąć psa czekałam tylko na info o stanie zdrowia. Nie będę wchodzić w szczegóły, ale kiedy zdecydowałam się okazało się, że jestem w ciąży
Mimi2330
PięknościPochwalę się i moimi pociechami to Kleopatra i jak na księżniczkę przystało pół życia spędza na leżeniu i pachnieniu Zobacz załącznik 821559
To Luna- mój mąż mówi że to moja pierwsza córka (ponoć traktuję ją jak dziecko [emoji14] ja nic o tym nie wiem)
Zobacz załącznik 821562
Paula1207
Byłam dzisiaj powtórzyć betę, jeszcze czekam na wyniki. Byłam też u ginekologa, bo wczoraj i dzisiaj boli mnie brzuch, jak na okres i się trochę zmartwiłam. Najlepsze jest to, że nie mógł mi zrobić usg (z resztą pewnie niewiele by było widać) ani żadnych badań, bo jeszcze nie mam stwierdzonej ciąży, a jemu skończyły się punkty...w całym mieście jest problem z dostaniem się jeszcze we wrześniu do gina na nfz, bo nie mają punktów i podobno nie wiedzą co będzie dalej. W każdym razie dostałam luteinę i jestem trochę podłamana...jeszcze nie zdążyłam zobaczyć mojego Kropka, a już muszę brać luteinę...
reklama
Podziel się: