reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Indziorka, a to jedyny gin na NFZ do jakiego mozesz isc? Po prostu mysle ze kontakt pacjent-lekarz jest dosc istotna czescia prowadzenia ciazy/leczenia, a ten pan doktor jest cokolwiek malomily.
*martusia* , luuuzik. Grube MUSI byc wesole.

reklama
Indziorka ale chyba ten gin nie jest jedyny... poza tym relacja pacjent-lekarz jest wazna, zwlaszcza teraz, no bo kto jak nie lekarz ma Cie leczyc odpowiednio i odpowiadac na pytania co do ciazy? na forum wszystkiego nie znajdziesz.

Idziorka pierwsze słyszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D ja donosiłam do 41tc i pewnie gdyby nie szpital to dalej bym chodziła :tak:

Wklejam zdjęcia - tu chyba już wygląda normalnie ??? ;)

098344.jpg jak już zaśnie to nawet zasikany pampers jej nie przeszkadza :D
345667.jpg

Indziorka, a to jedyny gin na NFZ do jakiego mozesz isc? Po prostu mysle ze kontakt pacjent-lekarz jest dosc istotna czescia prowadzenia ciazy/leczenia, a ten pan doktor jest cokolwiek malomily.

no wtedy był jedyny bo potrzebowałam wizytę mieć pewną praktycznie w ciągu niecałego miesiąca, a wcześniej chodziłam do niego i było ok, nawet sam mówił że nie ma przeciwwskazań do tego żebym w ciązy była... teraz spróbuję może uda mi się u niego jeszcze trochę pomęczyć i do innego pójść, znaczy zapisów aktualnie nie prowadzą, bo jest na urlopie :/ Polska to śmieszny kraj... prywatnie i czułam komfort psychiczny i fizyczny a teraz się boję na zwykłą kontrolę iść porażka:baffled:

Nadalka cud miód i orzeszki że się wyrażę :p oczka ma przecudne:) a imiona też całkiem podobne :p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, kłucie w pochwie mam coraz silniejsze, a Zuzkę czuję coraz niżej, jeżeli nie uda mi się dzisiaj zasnąć pojedziemy na IP. To kłucie czuję częściej jak Zuza mi się kręci, a kręci mi się baaardzo...

zamówiłam też u tego samego sprzedawcy łóżeczko co Ty tak jak mówiłam i też są pewne nie dociągnięcia. Ogólnie myślałam, że bawełna wszelkiego pokrycia będzie grubsza:D

Masz zdjęcia ze wsi?;>

No mnie jakość tej bawełny nie zachwyciła szczerze mówiąc, nie jest ona za miękka ale to może dlatego, że nowa. Jutro albo we wtorek będę prać cały komplet pościeli i dodatków, zobaczymy jakie to będzie po praniu, liczę ze zmięknie :-D
Nie mam żadnych aktualnych fotek ze wsi, jakoś nie lubię się ostatnio fotografować i wzbraniam się przed obiektywem jak mogę. Przyjechał do nas pewnego dnia wujek i robił mi zdjęcia, żeby mieć na pamiątkę mnie w ciąży, to strasznie się wkurzałam i czułam, że jestem bardzo nieatrakcyjnie:no:

reklama
Jeszcze jestem w domu, ale juz nawet nie wstalam, zeby mojemu sniadanie do pracy naszykowac, a pisze z komorki. Wczoraj jeszcze wstalam, porozchodzilam sie troche, posiedzialam na necie i mi przeszlo. W nocy tez bylo w porzadku, ale bolaly mnie nogi, a dokladnie mowiac ta na ktorej lezalo te moje 100 kg, wiec co sie obudzilam to musialam sie przewrocic. Ide dalej spac. Dobranoc! Ps. Jezeli nie odeszly mi wody i nie mam skurczy to cos innego moze zwiastowac szybki porod??

Przypomniało mi się, że no-spę wczoraj wzięłam, więc może to dlatego przestało mnie kłuć??

Ostatnia edycja:
Do góry