reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Haha masz rację :D
No u mnie waga zawsze była ok 85kg więc też duża byłam. Jedynie chwilę na początku wazylam ok 60....

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Witam nowe dziewczyny:*
Ka.2606 byłoby cudownie,mocno trzymam kciuki:*
Jk,ze mną tak niestety było:( W pierwszą ciąże zaszłam mając 54kg i strasznie utyłam:(
Kasia jak jakąś dobrą spacerówkę kupicie to daj znać:) Ja sama się już powoli rozglądam,myślę że za rok będziemy kupować.Najgorsze że jak jakaś mi się podoba to ma mini kółka...Warunki jakie musi spełniać to jedna rączka(taka jak przy gonodolach),rozkładane oparcie na płasko,w miarę duże kółka,kosz na zakupy.Przy synu mieliśmy Coneco,przeklinałam ten wózek...
U nas od niedzieli codziennie rano kolki:( Mam nadzieję,że.długo to nie potrwa.A to mój Skarbek pierwszy raz w leżaczku:)

Załączniki

• 20170829_134940.jpg
    20170829_134940.jpg
    501 KB · Wyświetleń: 75
Dzień dobry :)
U mnie jakiś kiepski dzień wszystko mnie wkurza sama ze sobą wytrzymać nie mogę ...
Michaś też od dwóch dni marudny spać nie chce w dzień śpi za cały dzień 1,5-2 godzin i koniec.
Wczoraj weszłam na wagę i spadł kolejny kg czyli 21 :)
Ka oby się udało i @nie przyszła.Trzymam kciuki :)
Kasia ja mam to samo pełno skóry wiszącej na brzuchu blee okropnie to wygląda.
Zuza u nas kolki do tej pory ,więc wiem jak się męczycie ...i oby szybko minęły :*
Mimi Ty to nie narzekają na +3,5 kg to jest nic !
A to mój łobuziak :)
IMG_20170829_082554.jpg
IMG_20170829_170202.jpg

A to ja ...
IMG_20170829_164248.jpg

Załączniki

• IMG_20170829_082554.jpg
    IMG_20170829_082554.jpg
    264,2 KB · Wyświetleń: 274
  • IMG_20170829_170202.jpg
    IMG_20170829_170202.jpg
    214,3 KB · Wyświetleń: 281
  • IMG_20170829_164248.jpg
    IMG_20170829_164248.jpg
    291,1 KB · Wyświetleń: 281
Witam nowe dziewczyny:*
Ka.2606 byłoby cudownie,mocno trzymam kciuki:*
Jk,ze mną tak niestety było:( W pierwszą ciąże zaszłam mając 54kg i strasznie utyłam:(
Kasia jak jakąś dobrą spacerówkę kupicie to daj znać:) Ja sama się już powoli rozglądam,myślę że za rok będziemy kupować.Najgorsze że jak jakaś mi się podoba to ma mini kółka...Warunki jakie musi spełniać to jedna rączka(taka jak przy gonodolach),rozkładane oparcie na płasko,w miarę duże kółka,kosz na zakupy.Przy synu mieliśmy Coneco,przeklinałam ten wózek...
U nas od niedzieli codziennie rano kolki:( Mam nadzieję,że.długo to nie potrwa.A to mój Skarbek pierwszy raz w leżaczku:)

Super chłopak ;)
A jaka ma fajna ksztaltna główkę. Mam nadzieję ze my teraz nie będziemy mieć z tym problemu....
Bidulek z tymi kolkami. Oby jak najszybciej minęły

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziewczyny, ślicznych macie chłopaków [emoji7][emoji7][emoji7]

Agunia, ale laska jesteś, super, że waga tak leci :) Może ciąża to jest sposób na dietę :)

Mimi, u Ciebie i tak malutko przybyło!

A ja z jednej strony bardzo bym chciała, a z drugiej byłabym przerażona...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)
U mnie jakiś kiepski dzień wszystko mnie wkurza sama ze sobą wytrzymać nie mogę ...
Michaś też od dwóch dni marudny spać nie chce w dzień śpi za cały dzień 1,5-2 godzin i koniec.
Wczoraj weszłam na wagę i spadł kolejny kg czyli 21 :)
Ka oby się udało i @nie przyszła.Trzymam kciuki :)
Kasia ja mam to samo pełno skóry wiszącej na brzuchu blee okropnie to wygląda.
Zuza u nas kolki do tej pory ,więc wiem jak się męczycie ...i oby szybko minęły :*
Mimi Ty to nie narzekają na +3,5 kg to jest nic !
A to mój łobuziak :)Zobacz załącznik 820449 Zobacz załącznik 820450
A to ja ...Zobacz załącznik 820452
Bystre spojrzenie :)
A Ty to już laska jesteś!!

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej dziewczyny [emoji11]

Trochę mnie nie było, chociaż podczytywałam Was, bo psychicznie ostatnio miałam się gorzej, musiałam wpaść na lepsze tory... Ale jeszcze trochę mi brakuje, do normalności

Zuza, kawał chłopaka już! [emoji76][emoji76][emoji76]

Agunia, masz lepszą figurę niż ja kiedykolwiek bez ciąży [emoji41]

Jk, dokładnie, widziały gały co brały, a pewnie lubią to, co brały [emoji41] u mnie też w rodzinie tendencja do łatwego tycia. Ehhh... geny

Ka, trzymam kciuki [emoji110]

Mimi, nie narzekaj, masz super wynik wagowy [emoji11] myśl o tym, ile spadnie kg po rozwiązaniu. Teraz choć tyjesz trochę, to i tak chudniesz [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

"Teraz choć tyjesz trochę, to i tak chudniesz [emoji4]" - to mi się podoba [emoji16]

Colorado, a co się dzieje?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny [emoji11]

Trochę mnie nie było, chociaż podczytywałam Was, bo psychicznie ostatnio miałam się gorzej, musiałam wpaść na lepsze tory... Ale jeszcze trochę mi brakuje, do normalności

Zuza, kawał chłopaka już! [emoji76][emoji76][emoji76]

Agunia, masz lepszą figurę niż ja kiedykolwiek bez ciąży [emoji41]

Jk, dokładnie, widziały gały co brały, a pewnie lubią to, co brały [emoji41] u mnie też w rodzinie tendencja do łatwego tycia. Ehhh... geny

Ka, trzymam kciuki [emoji110]

Mimi, nie narzekaj, masz super wynik wagowy [emoji11] myśl o tym, ile spadnie kg po rozwiązaniu. Teraz choć tyjesz trochę, to i tak chudniesz [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myślę że jednak dobije do plus 10kg więc nic nie będzie na minus buuu
Byłam jednak dziś na wizycie bo w czwartek podobno ma być dużo pacjentek. Waga plus 1kg [emoji22]

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry