reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Blair, a jak się nazywa ten lekarz? Ja też chodzę na Żelazną ale do baabeczki. A żelazna podobno słynie z tego, że nie lubi cesarek... i lekarz nie robi problemu o wagę? Może się do niego przepiszę :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Blair, a jak się nazywa ten lekarz? Ja też chodzę na Żelazną ale do baabeczki. A żelazna podobno słynie z tego, że nie lubi cesarek... i lekarz nie robi problemu o wagę? Może się do niego przepiszę :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
On nie przyjmuje na żelaznej. Pracuje tylko na oddziale. Przyjmuje w babka Medica.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Ja pierwsze cc zniosłam bardzo dobrze. Ale Waga była mniejsza. Ale mam super lekarza i on mówi, że będzie dobrze.
Mam sporo luźnej skóry na brzuchu i sam powiedział, że można to wyciąć w trakcie cc i żebym się zastanowił nad tym. I teraz nad tym cały czas myślę.

m3sx3e3k25iia4nv.png
Kurde to masz fajnego lekarza.... korzystaj

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziękuje za rady dot. wózka. Studiuje namiętnie internety w nadziei, że dokonam najlepszego wyboru (kwota też mnie ogranicza:().

Ka oby te piersi to były zwiastunem ciąży. Bardzo Ci tego życze.

Kurcze, mnie to by się przydało wyciąć skórę na brzuchu i tłuszczyk, zresztą nie tylko na brzuchu. Ciągle nie mogę wyjść z podziwu jak Wy to robicie, że albo chudniecie w ciąży albo waga stoi w miejscu. No tak, tyle że ja używałam do woli w ciąży. Po każdej wizycie u lekarza jechałam do maca. A lody to jadłam bez opamiętania. No i schabowy i gołąbki. Za to teraz lodówka zamknięta na kłódkę;).
I jest mi z tym ciężko, czekam na święta bo wtedy robię sobie tygodniową dyspensę:)
Miłego dnia:)

Kasia ja teraz nie mogę słodkości bo cukier.... Ale mimo wszystko waga ostatnio podskoczyla o kilogram więc od początku mam 3.5kg buu [emoji53]
No ale w 1 ciąży zaaaaarlam jak słoń. ... wszystko co poparło i efekt był.... +26kg [emoji32][emoji32][emoji32]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mimi moja ciotka przed ciąża wazyla 50kg a w ciąży dobila setki i nie mogła zrzucić tego. Ogólnie u mnie w rodzinie kobiety po ciąży mocno tyja. Dlatego ja zawsze sie śmiałam ze wolę byc taka cały czas bo facet wie co bierze hehe

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry