reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Mam nadzieję, że już tuli maluszka i po prostu nie ma siły do nas pisać :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też myślę,że już tuli maluszka:)
Mój Łobuziak od 20 nie śpi...Jest nieodkładalny.Tylko go położymy i się budzi.Ja już ledwo na oczy widzę...

Zuza A jak w nocy nie śpi to płacze czy spokojny jest?

hchy43r8h8l5x99d.png

Zuza przejdzie mu. Tak do miesiąca obczai do czego jest dzień i noc. A może jak będzie spał z Tobą w łóżku to będzie lepiej. Ja śpię z Filipem cały czas, może to nie jest wychowawczo mądre, ale on potrzebuje w nocy spać wtulony we mnie. A w dzień to różnie.

Joanna widocznie córka potrzebuje bliskości. Na razie my jesteśmy dla dzieci, na starość dzieci dla nas -oby. Na wszelki wypadek (sklerozy u Filipa) robię masę zdjęć i później mu przypomnę jak to matka się nim opiekowała, jakby chciał wymigac się od pomocy Starym rodzicom. No mamy nasze dzieci w garści ;)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :) Trzymajcie dziś za nas kciuki pierwsze szczepienie za chwilę a Michaś i bez od wczoraj daje w kość chyba pogoda tak działa .
Mimi śliczny brzuszek :)
Zuza to już dwa tygodnie ? ale ten czas leci .
Buziaki i miłego dnia :)

reklama
Do góry