reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Mam nadzieję, że już tuli maluszka i po prostu nie ma siły do nas pisać :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też myślę,że już tuli maluszka:)
Mój Łobuziak od 20 nie śpi...Jest nieodkładalny.Tylko go położymy i się budzi.Ja już ledwo na oczy widzę...

Zuza A jak w nocy nie śpi to płacze czy spokojny jest?

hchy43r8h8l5x99d.png

Zuza przejdzie mu. Tak do miesiąca obczai do czego jest dzień i noc. A może jak będzie spał z Tobą w łóżku to będzie lepiej. Ja śpię z Filipem cały czas, może to nie jest wychowawczo mądre, ale on potrzebuje w nocy spać wtulony we mnie. A w dzień to różnie.

Joanna widocznie córka potrzebuje bliskości. Na razie my jesteśmy dla dzieci, na starość dzieci dla nas -oby. Na wszelki wypadek (sklerozy u Filipa) robię masę zdjęć i później mu przypomnę jak to matka się nim opiekowała, jakby chciał wymigac się od pomocy Starym rodzicom. No mamy nasze dzieci w garści ;)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :) Trzymajcie dziś za nas kciuki pierwsze szczepienie za chwilę a Michaś i bez od wczoraj daje w kość chyba pogoda tak działa .
Mimi śliczny brzuszek :)
Zuza to już dwa tygodnie ? ale ten czas leci .
Buziaki i miłego dnia :)

reklama
Do góry