reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Agunia nie rezygnuj całkowicie z węglowodanów. Zamień je na te zdrowsze. Powoli waga ruszy [emoji110]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Hihi,może dowiesz się czy to córcia:)
Nie,Mimi kolek nie ma,tylko by na piersi wisiał cały czas;) Tak,Kuba nadal cieszy się maluszkiem:) Pomaga bardzo:)
Och,Parampampam przykro mi że jednak będą wywoływać.Trzymam kciuki żeby gładko poszło.A mąż da sobie radę Kochana:*
No oby się potwierdziło, bo już tyle różu nakupilam hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

Jo co za dramat:( Bardzo wiele przeszlaś:( Oby to był już koniec ciężkich przeżyć:* Super, że maluszek zdrowy:) Jak go nazwaliście?

Mimi od dnia cc już w szpitalu wymiotowałam i moje jelita do dziś nie działają prawidłowo a wszystko przez zrosty które miałam i nie daje rady jeść pieczywa czy ziemniaków pojawia się ból brzucha wzdęcia .Lekarz powiedział że za dwa trzy miesiące powinno być lepiej .Oby tak było.
Jo współczuję przejść oby teraz już ten pobyt w szpitalu był ostatni .

Parampampam spokojnie mąż są sobie radę, oni tylko takie niedorajdy przy nas zgrywają;)
Perspektywa innego miasta może nie jest zbyt optymistyczna, ale bardzo optymistyczna jest już wiadomość że w poniedziałek będziesz tulić dziecię. Trzymam kciuki za dobry poród :)

I znowu powtórka z rozrywki. Chmury burzowe szły z dwóch stron. Myślę sobie, będzie Armagedon jak się zejdą. I wiecie co. Pokropiło przez 30 sekund. No nawet śladu nie było. Przed chwilą kolejna burzowa chmura nas minęła. Powietrze ciężkie, wiatru brak. Wszyscy sąsiedzi siedzą na balkonach i wyczekuja deszczu, albo chociaż wiatru. Mam ochotę iść spać na taraz, bądź co bądź teraz tam jest chłodniej niż w domu, tyle że to chyba nie jest dobry pomysł zważając na Filipa. Boziu jak te dzieci się męczą, aż mi serce pęka :hmm:

Kurka nie wyświetla mi wszystkich postów. Dopiero teraz przeczytałam wszystko.
Jo bardzo mi przykro, że takie rzeczy Ci się przytafiły. Bardzo silna i dzielna z Ciebie kobieta. Aż się popłakałam czytając

reklama
Ja też właśnie ja nadrobiłam. Aż brak słów. Jo, mam nadzieję, że szybko wrócisz do domu do rodziny. Trzymaj się mocno.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry