reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
A u mnie goraco od rana....
Dziś mamy wesele w rodzinie, ale nie idziemy. Trochę żal bo ybsoe pobawilo, ale w taki gorac to ja bym się chyba rozciekla tam....
Wstałam dziś o 4. Nie mogłam spać więc poszłam na kawę. Udało mi się zasnąć ok. 7.
Ale się denerwuje bo maleństwo nie daje od nocy o sobie znać :/ poruszam brzuchem i też nic.... już się denerwuje
Dziś mamy wesele w rodzinie, ale nie idziemy. Trochę żal bo ybsoe pobawilo, ale w taki gorac to ja bym się chyba rozciekla tam....
Wstałam dziś o 4. Nie mogłam spać więc poszłam na kawę. Udało mi się zasnąć ok. 7.
Ale się denerwuje bo maleństwo nie daje od nocy o sobie znać :/ poruszam brzuchem i też nic.... już się denerwuje
Mimi zjedz cos słodkiego.
Szalejesz z tym rózem
Paulina Kalinka cudo
Parampampam trzymam kciuki zeby gładko poszło.
Zuza, Inka najgorsze początki, później jest łatwiej, dziecko nabiera rytmu a i Wy się odnajdziecie w nowej sytuacji. Ważne, że maluszki się zdrowo chowają.
Jo straszne przeżycia. Mam nadzieję, ze już bedzie z górki.
Szalejesz z tym rózem
Paulina Kalinka cudo
Parampampam trzymam kciuki zeby gładko poszło.
Zuza, Inka najgorsze początki, później jest łatwiej, dziecko nabiera rytmu a i Wy się odnajdziecie w nowej sytuacji. Ważne, że maluszki się zdrowo chowają.
Jo straszne przeżycia. Mam nadzieję, ze już bedzie z górki.
parampampam
Ja juz przyjęta na trakt porodowy [emoji33] Przeraża mnie to jak to tu wygląda i że spędzę tutaj tyle czasu. Straszne to.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
parampampam
Miałam napisać jak tam moja waga. W sumie przytyłam w ciąży 19 kg, jak na razie nie usłyszałam od nikogo złego słowa w temacie wagi. Oby tak dalej.
Prampampam ja jak weszłam na trakt porodowy to okropnie płakałam. Bałam się, ze to już, tego co mnie czeka itd. W dodatku był paskudny, głęnoka komuna, wszystko stare. A potem już z górki.Mam nadzieję, że pójdzie szybko i się nie nameczysz.
Strasznie tam gorąco?
Mimi będziesz ubierać synka w różowe sukienki A na serio to na pewno bedzie dziewczynka.
Strasznie tam gorąco?
Mimi będziesz ubierać synka w różowe sukienki A na serio to na pewno bedzie dziewczynka.
parampampam
Nie jest aż tak strasznie gorąco, mam raczej wrażenie, że poce się ze strachu... muszę przywyknac.
Mimi2330
Parampampam a jak się czujesz?
Mam nadzieję, ze nie napotkaja Cię żadne przykrości ze strony personelu.
Kattaya wszyscy tak się ze mnie śmieją [emoji1] nikt nie wierzy że to będzie dziewczynka. Moja mama i mąż jak coś mówią o malenstwie to ciągle w formie męskiej hehe [emoji5]
Mam nadzieję, ze nie napotkaja Cię żadne przykrości ze strony personelu.
Kattaya wszyscy tak się ze mnie śmieją [emoji1] nikt nie wierzy że to będzie dziewczynka. Moja mama i mąż jak coś mówią o malenstwie to ciągle w formie męskiej hehe [emoji5]
reklama
Parampampam nie łam się, myśl o tym, że niedługo swoją kruszynkę przytulisz
Jo straszna historia, oby już było tylko lepiej, musi być!
Mimi najwyżej synek będzie w różu przez pierwszy miesiąc, nie powiecie mu najwyżej Ale trrzymam kciuki za dziewczynkę!
Jo straszna historia, oby już było tylko lepiej, musi być!
Mimi najwyżej synek będzie w różu przez pierwszy miesiąc, nie powiecie mu najwyżej Ale trrzymam kciuki za dziewczynkę!
Podziel się: