reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
A u mnie goraco od rana....
Dziś mamy wesele w rodzinie, ale nie idziemy. Trochę żal bo ybsoe pobawilo, ale w taki gorac to ja bym się chyba rozciekla tam....

Wstałam dziś o 4. Nie mogłam spać więc poszłam na kawę. Udało mi się zasnąć ok. 7.
Ale się denerwuje bo maleństwo nie daje od nocy o sobie znać :/ poruszam brzuchem i też nic.... już się denerwuje

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi zjedz cos słodkiego.
Szalejesz z tym rózem:D

Paulina Kalinka cudo:)

Parampampam trzymam kciuki zeby gładko poszło.

Zuza, Inka najgorsze początki, później jest łatwiej, dziecko nabiera rytmu a i Wy się odnajdziecie w nowej sytuacji. Ważne, że maluszki się zdrowo chowają.

Jo straszne przeżycia. Mam nadzieję, ze już bedzie z górki.

Zjadłam trochę serka truskawkowego i rafaello. Chyba pomogło bo maleństwo zaczelo trzepotac [emoji1] uffff

Za tydzień wizyta i zobaczymy czy nie będę musiała tego różu popakowac na strych.... oby nie [emoji3][emoji4]

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja juz przyjęta na trakt porodowy [emoji33] Przeraża mnie to jak to tu wygląda i że spędzę tutaj tyle czasu. Straszne to.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Prampampam ja jak weszłam na trakt porodowy to okropnie płakałam. Bałam się, ze to już, tego co mnie czeka itd. W dodatku był paskudny, głęnoka komuna, wszystko stare. A potem już z górki.Mam nadzieję, że pójdzie szybko i się nie nameczysz.
Strasznie tam gorąco?

Mimi będziesz ubierać synka w różowe sukienki:D A na serio to na pewno bedzie dziewczynka.

Nie jest aż tak strasznie gorąco, mam raczej wrażenie, że poce się ze strachu... :) muszę przywyknac.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Parampampam a jak się czujesz?
Mam nadzieję, ze nie napotkaja Cię żadne przykrości ze strony personelu.

Kattaya wszyscy tak się ze mnie śmieją [emoji1] nikt nie wierzy że to będzie dziewczynka. Moja mama i mąż jak coś mówią o malenstwie to ciągle w formie męskiej hehe [emoji5]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Parampampam nie łam się, myśl o tym, że niedługo swoją kruszynkę przytulisz :)

Jo straszna historia, oby już było tylko lepiej, musi być!

Mimi najwyżej synek będzie w różu przez pierwszy miesiąc, nie powiecie mu najwyżej :p Ale trrzymam kciuki za dziewczynkę! :)

Do góry