reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Wizyta za tydzień w piątek lub sobotęIm dalej tym szybciej będzie rósł ale już bliżej niż dalej masz A kiedy masz wizytę ?
Mimi2330
To myślę że kilka godzin i kalinka będzie na świecieMelduje sie z traktu porodowego. Dostalam oxy i przebili mi pecherz plodowy. Skurcze slabe poki co. Czekamy na akcje.[emoji4]
Czekamy na wieści
parampampam
Paulina, kciuki zacisniete!
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Paulina kciuki, oby szybko poszło
Dziewczyny zamówcie sobie tutaj
Link do: Żywienie niemowląt i małych dzieci | BoboVita - BoboVita
poradnik o rozszerzaniu diety, jest bardzo fajny.
Dodają gratis kaszkę i słoiczek, szybko przychodzi.
Mimi śliczne ciuszki dla Natalki
Dziewczyny zamówcie sobie tutaj
Link do: Żywienie niemowląt i małych dzieci | BoboVita - BoboVita
poradnik o rozszerzaniu diety, jest bardzo fajny.
Dodają gratis kaszkę i słoiczek, szybko przychodzi.
Mimi śliczne ciuszki dla Natalki
1
169849
Gość
Mamy ją!! [emoji7]
Porod sn nie wyszedl bo akcja zakonczyla sie na rozwarciu 3cm i nie chciała postepowac. Mordowalam sie 7 godzin w koncu skonczylo sie cc.
Moja Kalinka jest malusia, 2250g 48cm. 10pkt. Przyszla na swiat o 01.50. Tatus chwile przystawil skora do skory. Ja jestem zmordowana, jutro napisze wiecej. Wiem jedno- nigdy nie chce powtorki i rodzenia sn.
Porod sn nie wyszedl bo akcja zakonczyla sie na rozwarciu 3cm i nie chciała postepowac. Mordowalam sie 7 godzin w koncu skonczylo sie cc.
Moja Kalinka jest malusia, 2250g 48cm. 10pkt. Przyszla na swiat o 01.50. Tatus chwile przystawil skora do skory. Ja jestem zmordowana, jutro napisze wiecej. Wiem jedno- nigdy nie chce powtorki i rodzenia sn.
agunia50002
Paulina gratulacje !! Super że Kalinka mimo że malutka to zdrowa .Wspomnienia nie miłe z porodu ale najważniejsze że dobrze się zakończyło.
reklama
parampampam
Gratulacje, Paulina! Odpoczywaj, regeneruj siły, a ja już tylko po cichu zazdroszczę wszystkim mamusiom, że mają dzieci przy sobie...
Podziel się: