reklama
1
169849
Gość
Zapytam na obchodzie ale pewnie rano uzyskam informacje jak ordynator bedzie..
gie_er
Fanka BB :)
Nie wiem jak u Ciebie podchodzą do tematu, ale mi pozwolili wyjść ale na własne żądanie. Byłam przyjęta z krwawieniem, ale okazało się, że to od ciśnienia dostawałam dopegyt duphaston i miałam leżeć, ale nienawidzę szpitali i właśnie się wypisałam jak krwawienie ustało a ciśnienie było ok.Zapytam na obchodzie ale pewnie rano uzyskam informacje jak ordynator bedzie..
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Fanka BB :)
Hej laseczki.
Jak tak u Was?
U mnie wkurzajaca pogoda w kratkę. Jeden dzień gorący jeden zimny.... :/
Nocka minęła mi w miarę. Ale miałem sen ze ogladalam usg dzidzi I że był siusior [emoji23] Ja to już mam schizy [emoji23]
Zamowilam wczoraj kolejne 3 rzeczy dziewczynskie [emoji16][emoji1][emoji73]
Jak tak u Was?
U mnie wkurzajaca pogoda w kratkę. Jeden dzień gorący jeden zimny.... :/
Nocka minęła mi w miarę. Ale miałem sen ze ogladalam usg dzidzi I że był siusior [emoji23] Ja to już mam schizy [emoji23]
Zamowilam wczoraj kolejne 3 rzeczy dziewczynskie [emoji16][emoji1][emoji73]
1
169849
Gość
Na wlasne zadanie moge wyjsc, ale pozniej sa docinki bo tu jedna taka byla..Nie wiem jak u Ciebie podchodzą do tematu, ale mi pozwolili wyjść ale na własne żądanie. Byłam przyjęta z krwawieniem, ale okazało się, że to od ciśnienia dostawałam dopegyt duphaston i miałam leżeć, ale nienawidzę szpitali i właśnie się wypisałam jak krwawienie ustało a ciśnienie było ok.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Poza tym wyszla lipa z moim glukometrem, okazalo sie, ze nowka sztuka od diabetologa przeklamuje wyniki i je zaniza. Boooooze, jaka dostalam pogadanke nt niebezpieczenstwa, ze jestem nieodpowiedzialna i zabijam swoje dziecko bo po 36tc przy nadcisnieniu i wysokim cukrze moze mi dziecko umrzec w lonie z dnia na dzien. Rozumiecie? Wzial mnie za jakas idiotke ktora świadomie to wszystko robi i nie probowal nawet wysluchac, ze skad moglam wiedziec ze mam lipny glukometr. Druga sprawa, wszystkie wyniki morfologii glukozy i fruktozy wychodzily ok, bylam prowadzona przez lekarza no to do cholery ja odpowiadam za czyjeś kompetencje?
No mowie wam tak sie zalamalam, ze w nocy cisnienie 160/114. Nie chce tego idioty widziec na oczy, na szczescie na obchodzie byl inny lekarz i powiedział ze prawdopodobnie w nast tygodniu padnie propozycja by rozwiazywac ciaze. Ja juz bardzo chce, chce wrocic do domu z Kalinka, zapomniec o tej dziurze i odzyc psychicznie.
Mimi to sie rozhustalas z tymi dziewczynskimi ciuszkami oby sie przydały!!
reklama
Podziel się: