reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Paulina A pytałaś czy możesz wyjść?

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Paulina, współczuję, mam nadzieję, że wrócisz do domu.

Inka, trzymam kciuki, żebyś już nie musiała długo czekać.

Zuza, jak Wam mija dzień? Kiedy wracacie do domu?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapytam na obchodzie ale pewnie rano uzyskam informacje jak ordynator bedzie..
Nie wiem jak u Ciebie podchodzą do tematu, ale mi pozwolili wyjść ale na własne żądanie. Byłam przyjęta z krwawieniem, ale okazało się, że to od ciśnienia dostawałam dopegyt duphaston i miałam leżeć, ale nienawidzę szpitali i właśnie się wypisałam jak krwawienie ustało a ciśnienie było ok.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laseczki.
Jak tak u Was?

U mnie wkurzajaca pogoda w kratkę. Jeden dzień gorący jeden zimny.... :/

Nocka minęła mi w miarę. Ale miałem sen ze ogladalam usg dzidzi I że był siusior [emoji23] Ja to już mam schizy [emoji23]
Zamowilam wczoraj kolejne 3 rzeczy dziewczynskie [emoji16][emoji1][emoji73]

hchy43r8h8l5x99d.png

Hahaha, najwyżej będziesz miała chłopaka na różowo :D a kiedy kolejne USG?

Nie wiem jak u Ciebie podchodzą do tematu, ale mi pozwolili wyjść ale na własne żądanie. Byłam przyjęta z krwawieniem, ale okazało się, że to od ciśnienia dostawałam dopegyt duphaston i miałam leżeć, ale nienawidzę szpitali i właśnie się wypisałam jak krwawienie ustało a ciśnienie było ok.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Na wlasne zadanie moge wyjsc, ale pozniej sa docinki bo tu jedna taka byla..
Poza tym wyszla lipa z moim glukometrem, okazalo sie, ze nowka sztuka od diabetologa przeklamuje wyniki i je zaniza. Boooooze, jaka dostalam pogadanke nt niebezpieczenstwa, ze jestem nieodpowiedzialna i zabijam swoje dziecko bo po 36tc przy nadcisnieniu i wysokim cukrze moze mi dziecko umrzec w lonie z dnia na dzien. Rozumiecie? Wzial mnie za jakas idiotke ktora świadomie to wszystko robi i nie probowal nawet wysluchac, ze skad moglam wiedziec ze mam lipny glukometr. Druga sprawa, wszystkie wyniki morfologii glukozy i fruktozy wychodzily ok, bylam prowadzona przez lekarza no to do cholery ja odpowiadam za czyjeś kompetencje?
No mowie wam tak sie zalamalam, ze w nocy cisnienie 160/114. Nie chce tego idioty widziec na oczy, na szczescie na obchodzie byl inny lekarz i powiedział ze prawdopodobnie w nast tygodniu padnie propozycja by rozwiazywac ciaze. Ja juz bardzo chce, chce wrocic do domu z Kalinka, zapomniec o tej dziurze i odzyc psychicznie.

Mimi to sie rozhustalas z tymi dziewczynskimi ciuszkami :D oby sie przydały!!

reklama
O Boże, Paulina, współczuję Ci bardzo. Co za debil ten lekarz jeszcze Cię bardziej denerwować. A towarzystwo w szpitalu chociaż ok?

Do góry