reklama
Zakochalam sie w nim [emoji170] jejciu niech ten czas szybciej leci !Dominiś
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 31tc [emoji594]
30t2d
Inka1985
Fanka BB :)
Piękny słodki Dominiś. Zjadłabym Go ...
Nie jestem w szpitalu. Położna z przychodni robiła mi etg. Sama zadzwoniła i zapytała się jak tam u mnie sytuacja. Moj ginek na urlopie i ona przejęła obowiązki.
Niestety też mam hemoroidy. A teraz to powiekszyly się. Boli i ciężko nawet siedzieć.
Ile to kobieta musi wycierpiec...
Nie jestem w szpitalu. Położna z przychodni robiła mi etg. Sama zadzwoniła i zapytała się jak tam u mnie sytuacja. Moj ginek na urlopie i ona przejęła obowiązki.
Niestety też mam hemoroidy. A teraz to powiekszyly się. Boli i ciężko nawet siedzieć.
Ile to kobieta musi wycierpiec...
parampampam
Ale Dominik jest cudowny!
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
kasia0121
Zuza śliczny Synek. W szpitalu nie odpoczniesz, możesz zapomnieć. Ale w domu to już inna sprawa. Mąż się zajmie dziećmi a Ty będziesz miała chwilę dla siebie. Da sobie radę, tym bardziej że jesteście już doświadczonymi rodzicami.
Inka jak tam u Was? A może już po? Cała noc minęła to dużo mogło się zmienić.
W każdym razie trzymam kciuki za Was
Inka jak tam u Was? A może już po? Cała noc minęła to dużo mogło się zmienić.
W każdym razie trzymam kciuki za Was
Zuza87
Witam się po ciężkiej nocy
Dziękuję Wam za miłe słowa:*
Inka to moźe trochę potrwac.Wiem że się dołujesz bo dziś Twój termin
Noc koszmarna,w ogóle nie spałam ale to nic,najgorsze że tak się cieszyłam ile to ja karmię,bo faktycznie mały ciągle przy piersi ale moja laktacja rozwija się wolniej niż wolno.W nocy był kryzys bo maleńki głodny a nic nie leci I zdecydowałam jednorazowo o podaniu mm,mimo odbicia bolał go brzuszek.Teraz maluszki są na badaniach usg więc spróbuję się zdrzemnąć.Buziaki:*
Dziękuję Wam za miłe słowa:*
Inka to moźe trochę potrwac.Wiem że się dołujesz bo dziś Twój termin
Noc koszmarna,w ogóle nie spałam ale to nic,najgorsze że tak się cieszyłam ile to ja karmię,bo faktycznie mały ciągle przy piersi ale moja laktacja rozwija się wolniej niż wolno.W nocy był kryzys bo maleńki głodny a nic nie leci I zdecydowałam jednorazowo o podaniu mm,mimo odbicia bolał go brzuszek.Teraz maluszki są na badaniach usg więc spróbuję się zdrzemnąć.Buziaki:*
reklama
Colorado1989
Super Zuza, odpoczywaj :* laktacja jeszcze się rozszaleje
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: