reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi jak trzeba było to nic za to nie mogłam a wina ciśnienia... Dlatego mam nadzieje, ze uda mi sie w tej ciąży tego uniknąć bo Lenke mam w domu teraz i chyba bym się zatesknila [emoji53]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 31tc [emoji594]
30t2d

reklama
Chociaż dobrze ze Cię wzięli do szpitala. Ja chodziłam z ciśnieniem 160/100 i nic oprócz proszków nic mi nie zaradzila. Masakra....

hchy43r8h8l5x99d.png

Chociaż dobrze ze Cię wzięli do szpitala. Ja chodziłam z ciśnieniem 160/100 i nic oprócz proszków nic mi nie zaradzila. Masakra....

hchy43r8h8l5x99d.png
Ja w tym szpitalu tez nic innego nie dostalam tylko dopegyt [emoji52] mi od 32tc twierdzili , ze ciąć będą a trzymali i trzymali bo dziecko małe i tak trzymali 7tygodni [emoji52]

Tylko to, ze pod obserwacja lekarzy bylam ...
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
30t2d

Moja prowadzaca tylko kiwa ramionami i mowi ze wszystko sie moze zdarzyc, podejrzewam jednak ze beda chcieli trzymac jak najdluzej zeby Kalina jak najlepsza wage zlapala.

Bum o masakra, dlugo lezalas. :o
Mi tez wiecej lekow nie daja niz bralam w domu, 3xpo 2 tabletki dopegytu i tyle.

Ciekawe jak tam Zuza nasza sie trzyma.

Super :)
A Ty wyglądasz tu jak 15latka :) Tak mlodziutko

hchy43r8h8l5x99d.png
Ciąża mnie odmladza haha [emoji16][emoji16]
Ale mam 23 wiec tylko 8 wiecej [emoji14]

30t2d

reklama
Paulina oby ten czas szybko zleciał. A jak często robią Ci usg? Pomyśl o tym że już bliżej niż dalej:). Może zacznij planować przyszłe wakacje dla Waszej rodziny, spróbuj zając głowę czymś pozytywnym, choć wiem że może to być trudne. Może marne pocieszenie ale my tu czekamy razem z Tobą.

Dziewczyny muszę się Wam pochwalić: Filip dzisiaj nauczył się zadzierać głowę do przodu i chwilę ja trzymać :) jestem taka z niego dumna. No i pojawiły się pierwsze dwie podkówki, jak próbowałam Młodego położyć żeby kręgosłup mu odpoczął po tych ćwiczeniach ;)

Do góry