reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Miłej niedzieli Kochane.

Zuza, trzymaj się dzielnie, już niedługo.

Paulina, śliczny pokoik [emoji7]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mimi w Home&You
Świetny jest.

hchy43r8h8l5x99d.png

Zuza, biedaczku, odpoczywaj dzisiaj.

Mimi, mnie tak biodra bolą przy spaniu, dlatego w nocy się rzucam za boku na bok, a potem na plecy jak już na żadnym boku się nie da :D

Ka, pochwal się jak skończysz :)

A ja właśnie wróciłam ze spaceru, dzisiaj zrobiłam odrobinę dłuższy, bo mi się super chodziło. Zauważyłam, że jak idę z samego rana, wypoczeta, to zupełnie inaczej się czuje i czerpie z tego ruchu dużą satysfakcję. Dzisiaj mnie naszla refleksja, że to moje ostatnie takie intymne chwile z samą sobą, bo niedługo urodzi się mała i od tej pory wszędzie razem... :)

Na dzisiaj znowu nie mam żadnego konkretnego planu, pewnie zaraz ogarnę, może chłodnik zrobię, bo buraki mi tata przywiezie i resztę dnia przeleniuchuje.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Witam. Miłej niedzieli życzę i mam nadzieję że może coś u mnie ruszy bo mam dosyć oczekiwania...

Paulina pokój piękny.

Mimi ja podkladam poduszkę pod plecy i mi wygodniej.

Ehh dziewczyny mam nadzieję,że się dziś nie zacznie:( Boli mnie bardzo i wcale przez noc nie wypoczęłam nie wiem skąd miałabym wziąć siły na urodzenie maleństwa:(:(:( Na dodatek miałam dziś straszne sny:/ Pierwszy że pojechałam rodzić,zrobili usg i okazało się,że musi być cc bo znów się odwrócił:( A drugi że maluszek urodził się z zespołem Downa:( Wiem że kochali byśmy go mimo wszystko ale...same wiecie...
Inka trzymam kciuki za rychły poród.Swoją drogą ciekawe ile waża te nasze chłopaki.
Parampampam niezmiennie podziwiam za zapał i mobilność:*
Ka miłego lepienia pierogów:)
Paulina jak minęła nocka w.szpitalu?Masz jakieś miłe sąsiadki?Jak dziś ciśnienie?Dopiero.zauważyłam pomponiki przy kocu,myślałam że yo cotton balls są położone na oparciu...
Mimi a dajesz radę spać na plecach?

reklama
Do góry