reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Miłej niedzieli Kochane.

Zuza, trzymaj się dzielnie, już niedługo.

Paulina, śliczny pokoik [emoji7]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mimi w Home&You
Świetny jest.

hchy43r8h8l5x99d.png

Zuza, biedaczku, odpoczywaj dzisiaj.

Mimi, mnie tak biodra bolą przy spaniu, dlatego w nocy się rzucam za boku na bok, a potem na plecy jak już na żadnym boku się nie da :D

Ka, pochwal się jak skończysz :)

A ja właśnie wróciłam ze spaceru, dzisiaj zrobiłam odrobinę dłuższy, bo mi się super chodziło. Zauważyłam, że jak idę z samego rana, wypoczeta, to zupełnie inaczej się czuje i czerpie z tego ruchu dużą satysfakcję. Dzisiaj mnie naszla refleksja, że to moje ostatnie takie intymne chwile z samą sobą, bo niedługo urodzi się mała i od tej pory wszędzie razem... :)

Na dzisiaj znowu nie mam żadnego konkretnego planu, pewnie zaraz ogarnę, może chłodnik zrobię, bo buraki mi tata przywiezie i resztę dnia przeleniuchuje.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Witam. Miłej niedzieli życzę i mam nadzieję że może coś u mnie ruszy bo mam dosyć oczekiwania...

Paulina pokój piękny.

Mimi ja podkladam poduszkę pod plecy i mi wygodniej.

Ehh dziewczyny mam nadzieję,że się dziś nie zacznie:( Boli mnie bardzo i wcale przez noc nie wypoczęłam nie wiem skąd miałabym wziąć siły na urodzenie maleństwa:(:(:( Na dodatek miałam dziś straszne sny:/ Pierwszy że pojechałam rodzić,zrobili usg i okazało się,że musi być cc bo znów się odwrócił:( A drugi że maluszek urodził się z zespołem Downa:( Wiem że kochali byśmy go mimo wszystko ale...same wiecie...
Inka trzymam kciuki za rychły poród.Swoją drogą ciekawe ile waża te nasze chłopaki.
Parampampam niezmiennie podziwiam za zapał i mobilność:*
Ka miłego lepienia pierogów:)
Paulina jak minęła nocka w.szpitalu?Masz jakieś miłe sąsiadki?Jak dziś ciśnienie?Dopiero.zauważyłam pomponiki przy kocu,myślałam że yo cotton balls są położone na oparciu...
Mimi a dajesz radę spać na plecach?

reklama
Do góry