reklama
1
169849
Gość
Mimi w Home&You
Mimi2330
Fanka BB :)
parampampam
Zuza, biedaczku, odpoczywaj dzisiaj.
Mimi, mnie tak biodra bolą przy spaniu, dlatego w nocy się rzucam za boku na bok, a potem na plecy jak już na żadnym boku się nie da
Ka, pochwal się jak skończysz
A ja właśnie wróciłam ze spaceru, dzisiaj zrobiłam odrobinę dłuższy, bo mi się super chodziło. Zauważyłam, że jak idę z samego rana, wypoczeta, to zupełnie inaczej się czuje i czerpie z tego ruchu dużą satysfakcję. Dzisiaj mnie naszla refleksja, że to moje ostatnie takie intymne chwile z samą sobą, bo niedługo urodzi się mała i od tej pory wszędzie razem...
Na dzisiaj znowu nie mam żadnego konkretnego planu, pewnie zaraz ogarnę, może chłodnik zrobię, bo buraki mi tata przywiezie i resztę dnia przeleniuchuje.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Mimi, mnie tak biodra bolą przy spaniu, dlatego w nocy się rzucam za boku na bok, a potem na plecy jak już na żadnym boku się nie da
Ka, pochwal się jak skończysz
A ja właśnie wróciłam ze spaceru, dzisiaj zrobiłam odrobinę dłuższy, bo mi się super chodziło. Zauważyłam, że jak idę z samego rana, wypoczeta, to zupełnie inaczej się czuje i czerpie z tego ruchu dużą satysfakcję. Dzisiaj mnie naszla refleksja, że to moje ostatnie takie intymne chwile z samą sobą, bo niedługo urodzi się mała i od tej pory wszędzie razem...
Na dzisiaj znowu nie mam żadnego konkretnego planu, pewnie zaraz ogarnę, może chłodnik zrobię, bo buraki mi tata przywiezie i resztę dnia przeleniuchuje.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Zuza87
Ehh dziewczyny mam nadzieję,że się dziś nie zacznie Boli mnie bardzo i wcale przez noc nie wypoczęłam nie wiem skąd miałabym wziąć siły na urodzenie maleństwa Na dodatek miałam dziś straszne sny:/ Pierwszy że pojechałam rodzić,zrobili usg i okazało się,że musi być cc bo znów się odwrócił A drugi że maluszek urodził się z zespołem Downa Wiem że kochali byśmy go mimo wszystko ale...same wiecie...
Inka trzymam kciuki za rychły poród.Swoją drogą ciekawe ile waża te nasze chłopaki.
Parampampam niezmiennie podziwiam za zapał i mobilność:*
Ka miłego lepienia pierogów
Paulina jak minęła nocka w.szpitalu?Masz jakieś miłe sąsiadki?Jak dziś ciśnienie?Dopiero.zauważyłam pomponiki przy kocu,myślałam że yo cotton balls są położone na oparciu...
Mimi a dajesz radę spać na plecach?
Inka trzymam kciuki za rychły poród.Swoją drogą ciekawe ile waża te nasze chłopaki.
Parampampam niezmiennie podziwiam za zapał i mobilność:*
Ka miłego lepienia pierogów
Paulina jak minęła nocka w.szpitalu?Masz jakieś miłe sąsiadki?Jak dziś ciśnienie?Dopiero.zauważyłam pomponiki przy kocu,myślałam że yo cotton balls są położone na oparciu...
Mimi a dajesz radę spać na plecach?
reklama
Podziel się: