reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Przy porodzie damy dokument lekarzowi w którym napisaliśmy,że nie wyrażamy zgody na szczepienia ze względu na to że starszy syn zachorował na autyzm po szczepionce i że zdecydujemy czy szczepić dopiero gdy maleństwo zostanie dokładnie przebadane przez specjalistów.Od pediatry poprosimy o skierowanie do neurologa i pojedziemy do tego do którego chodzimy z Kubą i spróbujemy załatwić odroczenie.A jak będzie zobaczymy...

reklama
Zuza to dobrze, ze znasz procedury i wiesz co masz robić. A ataków się nie bój. twój dom. Zrobi jedną rzecz, która ci nie pasuje i możesz ja pozegnać. A jak jesteś zdecydowana, ze nie chcesz położnej to też Twoje prawo.

Mimi normalnie nie mogę sie doczekać. Robimy zakłady?
Ja stawiam na dziewuszkę;)

Miałam nie wrzucać na publiczne, ale się złamie, najwyzej usunę za chwilę.
To moja Lilka, w niedzielę będzie mieć 5 miesęcy.

lila4.JPG

Załączniki

• lila4.JPG
    lila4.JPG
    211,9 KB · Wyświetleń: 248
kattaya śliczna [emoji7]

Ja wczoraj byłam na usg siusiak nam nie odpadł hehe i młody ważył 1336g [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 29t4d [emoji594]

Dzieki:)
A liczyłaś na to, ze odpadnie?
No właśnie nie - ja dosc długo nie wierzylam , ze mogła mi sie parka trafić bo bardzo chciałam haha [emoji38]
Wiec super , ze za każdym razem nam sie siurek potwierdza [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]

reklama
Zuza no to najważniejsze , teraz niech dalej ładnie rośnie - jedynie mam taki ucisk na szyjkę ale gin mówił , ze napiera mi na szyjkę troszkę i moge tak czuć - byle by do 10 września wytrzymać hehe bo 9 młodej urodziny robie [emoji4][emoji1]

Do góry