reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Kattaya - piękne dziecię! Cieszę się, że załapałam się jeszcze na jej zobaczenie
xBUMx - siusiak jakby odpadł to i tak by się nie zgubił w brzuszku [emoji38]
Zuza - jakimiś uwagami nie zawracaj sobie głowy, robisz to, co uważasz za najlepsze. Poza tym, można zawsze mówić, że rozważa się późniejsze zaszczepienie. (Bo chyba tak można??) [emoji9]
Nie wiem co mi ostatnio odbiło, musiałam się chyba porządnie w głowę uderzyć, bo sportów mi się zachciało,a normalnie to ja leniuch jestem [emoji1] może to jakiś pozytywny efekt uboczny tuzina leków, jakie biorę [emoji38]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
xBUMx - siusiak jakby odpadł to i tak by się nie zgubił w brzuszku [emoji38]
Zuza - jakimiś uwagami nie zawracaj sobie głowy, robisz to, co uważasz za najlepsze. Poza tym, można zawsze mówić, że rozważa się późniejsze zaszczepienie. (Bo chyba tak można??) [emoji9]
Nie wiem co mi ostatnio odbiło, musiałam się chyba porządnie w głowę uderzyć, bo sportów mi się zachciało,a normalnie to ja leniuch jestem [emoji1] może to jakiś pozytywny efekt uboczny tuzina leków, jakie biorę [emoji38]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
agunia50002
Kattaya ale masz śliczną córeczkę
Mimi daj znać po wizycie ciekawe kto się tam w Twoim brzuszku ukrywa ?
xbumx dobrze ,że siusiak nadal jest na swoim miejscu
Inka a przez Ciebie kupiłam mięso i jutro będę robić pierogi
Parampampam widzę ,że Cię energia rozpiera zostaw jej trochę na później
Colorado to poszalałaś na rowerze .Dietę pewnie też ogarniesz
A ja dziś mam zero sił brzuch boli niedobrze mi a do tego to leje się ze mnie jak z kranu jeszcze takiego okresu nie miałam od wczoraj 3 paczki podpasek .Chodzę wściekła jak osa a do tego Michaś strasznie marudzi spać nie chce oszaleć idzie.
Mimi daj znać po wizycie ciekawe kto się tam w Twoim brzuszku ukrywa ?
xbumx dobrze ,że siusiak nadal jest na swoim miejscu
Inka a przez Ciebie kupiłam mięso i jutro będę robić pierogi
Parampampam widzę ,że Cię energia rozpiera zostaw jej trochę na później
Colorado to poszalałaś na rowerze .Dietę pewnie też ogarniesz
A ja dziś mam zero sił brzuch boli niedobrze mi a do tego to leje się ze mnie jak z kranu jeszcze takiego okresu nie miałam od wczoraj 3 paczki podpasek .Chodzę wściekła jak osa a do tego Michaś strasznie marudzi spać nie chce oszaleć idzie.
Zuza87
Colorado:*
Dziękuję dziewczyny za wsparcie:* Teraz osoby które nie szczepią nie mają łatwo Ostatnio usłyszałam od mamy zdrowych dzieci,że lepiej mieć dziecko z autyzmem niż miałby umrzeć bo nieszczepione...Zrobiło mi się przykro...Wiecie jak bardzo kocham mojego Kubę,ale to nie znaczy że nie wolałabym aby był zdrowy!!!Życie z niepełnosprawnym dzieckiem nie jest łatwe.Kuba może nigdy nie być samodzielny,a to boli Czy nie mam prawa spróbować ochronić drugiego dziecka?
Oj Mimi,mam nadzieję że masz coś.do czytania
Dziękuję dziewczyny za wsparcie:* Teraz osoby które nie szczepią nie mają łatwo Ostatnio usłyszałam od mamy zdrowych dzieci,że lepiej mieć dziecko z autyzmem niż miałby umrzeć bo nieszczepione...Zrobiło mi się przykro...Wiecie jak bardzo kocham mojego Kubę,ale to nie znaczy że nie wolałabym aby był zdrowy!!!Życie z niepełnosprawnym dzieckiem nie jest łatwe.Kuba może nigdy nie być samodzielny,a to boli Czy nie mam prawa spróbować ochronić drugiego dziecka?
Oj Mimi,mam nadzieję że masz coś.do czytania
reklama
Podziel się: