reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Zuza ja nic takiego nie kupowałam. Na początku miałam moskitiere A później kupowałam plasterki przeciw komarom. No i ja nigdy nie zostawialam syna w wózku samego na dworzu. Zawsze byłam obok więc widziałam czy coś fruwa koło niego

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Hmm,muszę jeszcze pomyśleć...Do Kuby miałam taka gumową bransoletkę/opaskę odstraszającą komary no ale on był jednak trochę starszy...Zakładałam mu na nóżkę

No u nas sporo...Mieszkam w mieście ale w pobliżu rzeki a wiadomo jak to nad wodą.
Jak Wam mija sobota?Ja robię późny obiad,a właściwie obiado-kolacje.A później będę prasować i pakować syna na wyjazd do dziadków.Mam nadzieję że Dominiś przyjdzie na świat w nadchodzącym tygodniu:) Bo jak będę sama ze swoimi myślami to zwariuję;) Kuba ma już 9 lat ale najdłużej rozstawaliśmy się na jedną noc i to dawno temu...A to jest taki duży miś przytulak.Oj,będę tęsknić...

Zuza ponoć rozstania są trudniejsze dla matki niż dla dziecka... I chyba coś w tym jest...
Będziesz miala czas na ostatnie przygotowania. Ty masz jeszcze umówioną wizyte?

Napewno tak jest;) On będzie miał co robić:)
Tak,na 27.lipca ale mam nadzieję,że wtedy to już będziemy z maleństwem w domu:)

Co smacznego grillowaliście?Ja miałam udka z kurczaka z piekarnika;)
Kuba się nie może doczekać:) Dla niego to nowość,no i czuję się dorosły bo będzie nocował poza domem;) Obiecał że będzie grzeczny i dzielny;)

Kiełbaski, kaszankę, boczek i karkowke [emoji2]same niezdrowe rzeczy hehe ale nie chciało mi się dziś gotować .

Ja pamiętam jak pojechałam z siostrą do brata ciotecznego na kilka dni.... też bylysmy w podstawówce A ja to na pewno starsza od Kuby. Póki był dzień było super.... jak przychodził wieczór i noc to ja płakałam [emoji2]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry