reklama
parampampam
Fanka BB :)
Paulina, uważaj na siebie i jak by ciśnienie skoczyło, to czym prędzej do szpitala.
Ja dzisiaj od 5.00 nie śpię, więc mam za sobą już pranie, spacer i zakupy. O dziwo czuję się nieźle. Młoda ma czkawkę i się kotłuje w brzuchu. W planach mam jeszcze nasmażyć schabowych, bo dostałam mięso od mamy i poodkurzać. A jutro jadę na badania. Ciekawe, co będzie.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Ja dzisiaj od 5.00 nie śpię, więc mam za sobą już pranie, spacer i zakupy. O dziwo czuję się nieźle. Młoda ma czkawkę i się kotłuje w brzuchu. W planach mam jeszcze nasmażyć schabowych, bo dostałam mięso od mamy i poodkurzać. A jutro jadę na badania. Ciekawe, co będzie.
Jk możesz mieć wyższy cukier jak mierzysz później. Jak Cie ruchy niepokoją jedź na IP i proś o ktg, chyba Ci już zrobią, powiedz, że słabiej czujesz ruchy. U mnie też było różnie z ruchami, ale przy wysokich cukrach jednak bym uważała. Ja Cie absolutnie nie chce straszyć, ale jak masz uczucie że coś jest nie tak to sprawdzaj i tyle. Wiadomo, że zawsze musisz się liczyc z tym, że cie zostawią.
Generalnie dziecko przy wyższym cukrze powinno się ruszac więcej, ale przy za wysokim to już może być odwrotnie.
Paulina to chyba nie lubi IP Ja jakbym miała choć cien podejrzenia, ze mam gestozę to już dawno bym pojechała. Kuzynka miała, ledwo ją i dziecko odratowali, wiec pewnie dlatego tak sie tego balam. Uważaj na siebie i córcie
Inka a Ty sie porodu tak boisz? Komplikacji? Masz jakieś przeczucie, ze coś pójdzie nie tak?
Generalnie dziecko przy wyższym cukrze powinno się ruszac więcej, ale przy za wysokim to już może być odwrotnie.
Paulina to chyba nie lubi IP Ja jakbym miała choć cien podejrzenia, ze mam gestozę to już dawno bym pojechała. Kuzynka miała, ledwo ją i dziecko odratowali, wiec pewnie dlatego tak sie tego balam. Uważaj na siebie i córcie
Inka a Ty sie porodu tak boisz? Komplikacji? Masz jakieś przeczucie, ze coś pójdzie nie tak?
1
169849
Gość
Dzieki dziewczyny, bede uwazac.
Dzisiaj raczej nie odpoczne bo wieczorem mamy gosci i musze cos przygotowac ale jutro nie wychodze z lozka.
Parampampam jakie ty masz badania w niedziele??
Dzisiaj raczej nie odpoczne bo wieczorem mamy gosci i musze cos przygotowac ale jutro nie wychodze z lozka.
Parampampam jakie ty masz badania w niedziele??
parampampam
Usg, ktg i wymaz. To wiem na pewno, a co jeszcze to nie wiem.
1
169849
Gość
To trzymam kciuki za dobre wiesci
Mimi2330
Ty to masz siłę! PodziwiamPaulina, uważaj na siebie i jak by ciśnienie skoczyło, to czym prędzej do szpitala.
parampampam
Tak, kattaya, to ja pisałam Mam tylko nadzieję, że to nie będzie na zasadzie położenia mnie fizycznie do łóżka, tylko tak formalnie, hehe.
reklama
parampampam
Mimi, to chyba po prostu moja niecierpliwość działa, nie umiem siedzieć bezczynnie i czekać, bo mnie telepie...
Podziel się: