reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Dzisiaj nie mogłam zrobić u siebie bo lekarka po południu. Jutro podjadę gdzieś prywatnie

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Jk89 jeśli nie uda Ci się zrobić badania przed wizytą to zabierz glukometr ze sobą. Myślę że dla dobra Ciebie i dziecka będziesz miała zapisaną insulinę....:(

Pewnie tak... Ale dasz radę :* zapisz vo jadłaś i jakie cukry i pokaż lekarce bo ona też musi na tej podstawie ustalić dawkę. A najlepiej idź do diabetologa. W ciąży bez kolejki

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Zuza dobrze mowi, wez glukometr ze soba. Na tej podstawie pewnie diablo da ci insuline na noc albo najpierw zleci badania.
Ja mialam sporo badan robionych, jakies czynniki czegos tam, glukoze, fruktoze i inne ktorych nie pamietam. Wszystko na granicy normy. W poniedzialek mam wizyte i umowilysmy sie, ze w razie W przepisze mi insuline ale czy ja bede brala to okaze sie we wtorek po wizycie u gina jak podam jej jakies szczegolowe wymiary dziecka glowki, brzuszka i czegos jeszcze. Jesli mala raptem nie zrobi sie gigantem to insulina zostanie mi odpuszczona. Jesli nie, to raptem miesiac albo mniej sie z nia pomecze. :)
Cukier poszedl w dol, w nocy jeszcze jest powyzej normy ale z rana ponizej 90.

Do góry