reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Znam to.... moja też ale teraz już od dłuższego czasu odmawiam i się nauczyła ze jak nie to nie [emoji14]Kremówka. Moja teściowa jest okropna w tej kwestii
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
1
169849
Gość
Zuza dobrze mowi, wez glukometr ze soba. Na tej podstawie pewnie diablo da ci insuline na noc albo najpierw zleci badania.
Ja mialam sporo badan robionych, jakies czynniki czegos tam, glukoze, fruktoze i inne ktorych nie pamietam. Wszystko na granicy normy. W poniedzialek mam wizyte i umowilysmy sie, ze w razie W przepisze mi insuline ale czy ja bede brala to okaze sie we wtorek po wizycie u gina jak podam jej jakies szczegolowe wymiary dziecka glowki, brzuszka i czegos jeszcze. Jesli mala raptem nie zrobi sie gigantem to insulina zostanie mi odpuszczona. Jesli nie, to raptem miesiac albo mniej sie z nia pomecze.
Cukier poszedl w dol, w nocy jeszcze jest powyzej normy ale z rana ponizej 90.
Ja mialam sporo badan robionych, jakies czynniki czegos tam, glukoze, fruktoze i inne ktorych nie pamietam. Wszystko na granicy normy. W poniedzialek mam wizyte i umowilysmy sie, ze w razie W przepisze mi insuline ale czy ja bede brala to okaze sie we wtorek po wizycie u gina jak podam jej jakies szczegolowe wymiary dziecka glowki, brzuszka i czegos jeszcze. Jesli mala raptem nie zrobi sie gigantem to insulina zostanie mi odpuszczona. Jesli nie, to raptem miesiac albo mniej sie z nia pomecze.
Cukier poszedl w dol, w nocy jeszcze jest powyzej normy ale z rana ponizej 90.
Podziel się: