reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Zuza, tez mam jeden z Kris Line. Ja mam rozmiar 80J, wiec 85K nie bedzie najmniejszym problemem :) Zawsze chodze do salonu brafittingowego, przymierzam nascie biustonoszy i pani brafitterka mi doradza i pomaga dobrac. O biust trzeba dbac, w naszych rozmiarach biustonosze z targu odpadaja jesli nie chcemy w wieku 60 lat potykac sie o wlasne piersi. Za taki biustonosz w salonie place ok 85-120zl ale zawsze swietnie leżą i podtrzymują.
Ostatnio znalazlam taki magnes i od razu kupilam siostrze bo my obie bardzo dbamy o piersi: "Siostra jest jak dobrze dobrany biustonosz, nie uwiera, swietnie podtrzymuje i jest zawsze blisko serca" :D

Bardzo Wam zazdroszcze, ze juz na dniach zobaczycie swoje dzieciaczki i rozpocznie sie Wasza podroz w nieznane :)

A co do strojów i plaży... Ja mam wszystko w glebokim powazaniu i refularnie chodze na basen, na wakacjach bez wstydu rowniez rozbieram sie do bikini. Mam celulit, rostepy, faldki i mam to gleboko w nosie! My Polki mamy w sobie jakies takie przesadne poczucie wstydu za to, ze mamy wiecej kilogramow, ze zle wygladamy... Uwierzcie mi, ze kobiety w Wielkiej Brytanii chocby maja to głęboko w dupie! Chodza na basen, na silownie, opalaja sie nad jeziorem, nosza ubrania za ktore w Polsce bylyby wytkniete palcami na ulicy. Tam sie nikt tym nie przejmuje. W sklepach rozmiary standardowe sa do 20 czyli do rozmiaru 50 albo 52. :) Za duzo mamy w sobie jakiegos wstydu, komplesow...

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jestem załamana. Śniadanie chleb razowy z pomidorem i wędlina z indyka cukier 164... wczoraj byłam u teściowej wscisnela we mnie Ciastko plus dała do popicia słodkim.. . Cukier po godzinie z ciekawości.. . 104...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Odnośnie badania cukru , jak zmierzycie na drugiej rece będzie inny wynik [emoji50]

I tez inny wynik jet krwi z żyły bo u mnie był naczczo 77 a z palca 96 i gin mówił, ze tym z palca mam sie nie sugerować [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 28t4d [emoji594]

Tak. Z żyły też miałam niższy no ale w domowych warunkach trzeba przyjąć ze z palca jest ok

hchy43r8h8l5x99d.png

Tak. Z żyły też miałam niższy no ale w domowych warunkach trzeba przyjąć ze z palca jest ok

hchy43r8h8l5x99d.png
Tylko głupio, bo spora różnica wychodzi ...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]

Dziewczyny jestem załamana. Śniadanie chleb razowy z pomidorem i wędlina z indyka cukier 164... wczoraj byłam u teściowej wscisnela we mnie Ciastko plus dała do popicia słodkim.. . Cukier po godzinie z ciekawości.. . 104...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie daj się! Moi tesciowie też mają zawsze jakieś ciasto i też wciskają ale teraz stanowczo odmawiam. Przecież do buzi nam nie wepchna ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Tylko głupio, bo spora różnica wychodzi ...

Niby tak ale co zrobić.... Ale jest plus ze jak trzymasz dietę to cukry będą idealne hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Jk po słodkim piciu cukier skacze szybko i po godzinie już jest spadek. Kiedyś zmierzyłam po 15 minutach os soku pomarańczowego i miałam 150, a malutko wypiłam. Cukier z reguły jest najgorszy po śniadaniu, ja później też mogłam jakieś tam ciastko wsunąć. Co to było za ciastko?

Do góry