reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
A i nie mowilam.. jednak jedziemy na Mazury :) :) Po wizycie we wtorek jesli szyjka dalej bedzie pięknie zamknieta.
Super [emoji3] to udanego ostatniego urlopu we dwoje [emoji11]

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziewczyny zaczynam czuć ciężkie nogi... jak chodzę to czuję ze zaczynają się trzesc jak galaretka.... mam nadzieję ze to nie przedsmak opuchlizny [emoji22]

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi ja miałam problem gdzieś w połowie czerwca ze mi puchly. Ale samo przeszło po kilku dniach. Ale ja biorę clexane i to też wspiera krążenie.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi już puchna same z siebie, moze nie super mocno, ale widzę, że stopy i dłonie mam inne i też duże skoki wagi obserwuje.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Ech, ja dzisiaj jakos nie mam cierpliwości do ciąży. Chciałabym mieć już poród za sobą. Denerwuje mnie ta końcówka. Czuję się czasami jak kaleka, kilogramów coraz więcej, brzuch coraz większy. Niech się już córka zbiera do nas...

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry