reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Mimi twoje maleństwo to ma tyle miejsca jeszcze , ze co trochę sie obraca [emoji4] moj tak samo ostatnio na usg był ładnie do góry dupka a znów ostatnio był już poprzecznie [emoji5] ciekawe jak za tydzień bedzie [emoji4]
A znasz juz plec ?

Ja to czasem młodego pod cyckami czuje [emoji54]

Zuza a gdzie zamawialas? Ja mam zawsze problem ze stanikiem by dobrać przez neta [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 28t3d [emoji594]

No to Paulina jeszcze miesiąc i też będziesz siedziała jak na szpilkach;)
Xbumx ja zamawiam na allegro,jak nie pasuje to wymieniam;) W ogóle nie kupuje stacjonarnie,wstydzę się zapytać czy mają taki duży rozmiar:(

Mimi twoje maleństwo to ma tyle miejsca jeszcze , ze co trochę sie obraca [emoji4] moj tak samo ostatnio na usg był ładnie do góry dupka a znów ostatnio był już poprzecznie [emoji5] ciekawe jak za tydzień bedzie [emoji4]
A znasz juz plec ?

Ja to czasem młodego pod cyckami czuje [emoji54]

Zuza a gdzie zamawialas? Ja mam zawsze problem ze stanikiem by dobrać przez neta [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Prawdopodobnie chłopiec. W 14tc tak stwierdziła ale do tej pory nie potwierdziła bo ciągle się chowa z pupa ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Prawdopodobnie chłopiec. W 14tc tak stwierdziła ale do tej pory nie potwierdziła bo ciągle się chowa z pupa ;)

hchy43r8h8l5x99d.png
Aaa to moze być i dziewczynka hehe [emoji4] mi się od 12tc potwierdza co wizytę itp - ogolnie to 5 lekarzy mówiło, ze chłopak [emoji2][emoji2]

Zuza przestan nie ma sie co wstydzić , popatrz jaki świat byłby nie zaciekawy bez nas [emoji4][emoji6]

Gratuluję udanych wizyt:)

No to wyścig do rozpakowania czas zacząć ;)

Też mam problem z biustonoszami, noszę rozmiar 85G, tylko mam wrażenie że im większy rozmiar tym mniejszy wybór, mniej atrakcyjne a ceny kosmiczne :(

Mimi, Twój bobas to rzeczywiście jeszcze ma miejsce na fikołki. A kiedy kolejne usg? Sama jestem ciekawa czy rzeczywiscie chłopczyk.
Zuza te biustonosze Krisline są śliczne:) Ale cena:(

reklama
Jej dziewczyny Wy już za moment się rozpakujecie A u mnie jeszcze sporo czasu... no ale niech malenstwo siedzi w brzuchu do listopada :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry