reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Wiesz, ona wiedziała, że jest taka możliwość:D Pewnie gorzej byłoby gdyby miała 15, a tak to za chwilę wyfrunie na studia, i ma już dużo swoich spraw. W sumie ciężko powiedzieć, jakoś strasznie się nie cieszyła, ale problemów też nie było.

reklama
Kattaya ja napewno zatęsknie za ciążowym brzuchem jak po ciąży zostanie zwisająca fałda:( U mnie w rodzinie jest taka różnica wieku między kuzynkami;) Starsza była zła na swoich rodziców że ogłupieli na starość;) Ale jak mała się urodziła to pojawiła się miłość siostrzana!:*
Mimi fajny obiadek:) U mnie też mizeria :p Znowu :) Normalnie w tej ciąży mogłabym jeść codziennie;) Do tego jajko i ziemniaki.

Ja teraz mam zamiar kupić taki pas na brzuch i w nim chodzić. Podobno pomaga

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi tez o tym pasie slyszalam ale sie zastanawiam bo podobno rozleniwia nasze miesnie. Jak trafi sie cc to sie nie przyda.

Ja mam gdzieś rozciagnieta skórę. Nigdy nie miałam ładnego ciała, całe życie chudlam i tylam, więc skóra i tak jest już zniszczona, więc to co mi ciąża zrobi z ciałem kosmetycznie kompletnie nie robi na mnie wrażenia. Marzę tylko, żeby nie stracić zdrowia i sprawności, bo od kiedy zaczęłam biegać i ćwiczyć poczułam się jak superbohaterka i przykro by mi było nigdy więcej tego nie poczuć.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry