Wiesz, ona wiedziała, że jest taka możliwość Pewnie gorzej byłoby gdyby miała 15, a tak to za chwilę wyfrunie na studia, i ma już dużo swoich spraw. W sumie ciężko powiedzieć, jakoś strasznie się nie cieszyła, ale problemów też nie było.
reklama
Zuza87
Fanka BB :)
Kattaya ja napewno zatęsknie za ciążowym brzuchem jak po ciąży zostanie zwisająca fałda U mnie w rodzinie jest taka różnica wieku między kuzynkami Starsza była zła na swoich rodziców że ogłupieli na starość Ale jak mała się urodziła to pojawiła się miłość siostrzana!:*
Mimi fajny obiadek U mnie też mizeria Znowu Normalnie w tej ciąży mogłabym jeść codziennie Do tego jajko i ziemniaki.
Mimi fajny obiadek U mnie też mizeria Znowu Normalnie w tej ciąży mogłabym jeść codziennie Do tego jajko i ziemniaki.
1
169849
Gość
Mimi tez o tym pasie slyszalam ale sie zastanawiam bo podobno rozleniwia nasze miesnie. Jak trafi sie cc to sie nie przyda.
parampampam
Ja mam gdzieś rozciagnieta skórę. Nigdy nie miałam ładnego ciała, całe życie chudlam i tylam, więc skóra i tak jest już zniszczona, więc to co mi ciąża zrobi z ciałem kosmetycznie kompletnie nie robi na mnie wrażenia. Marzę tylko, żeby nie stracić zdrowia i sprawności, bo od kiedy zaczęłam biegać i ćwiczyć poczułam się jak superbohaterka i przykro by mi było nigdy więcej tego nie poczuć.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Mimi2330
No właśnie po cesarce nie bardzo :/ ale może jakby zakładać nad rana?Mimi tez o tym pasie slyszalam ale sie zastanawiam bo podobno rozleniwia nasze miesnie. Jak trafi sie cc to sie nie przyda.
reklama
1
169849
Gość
Mysle, ze mogloby bolec.
Podziel się: