reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Gotowane to nie to co swieze i to tylko jablka ☺

Powiem Wam jeszcze ze od kiedy go stosuje malemu ulalo sie tylko kilka razy i to po koperku nie po mleku teraz nawet czesto np daje mu butle w wozku czyms podepre i mam czas dla siebie i jak on zasnie przy jedzeniu to go nie wyciagam i nie odbijam bo wiem ze mu sie nie uleje dopiero jak obudzi sie to odbijam. ☺

Dziewczyny do jakiego wieku trzeba odbijac dziecko?

reklama
Chyba dopóki nie siada.... Ale nie jestem pewna

hchy43r8h8l5x99d.png

To chyba zależy. Mojej juz się po prostu nie odbija, nawet jak ja wezmę do odbicia (ma 4,5 miesiąca). Czasem po godzinie jej się odbije. Niektóre dziewczyny na lutówkach w ogóle nie odbijały od początku.

Mi to się już marzy wprowadzanie nowych smaków:). Dziewczyny, które mają starsze dzieci : czekałyście idealnie żeby przekroczyć magiczny próg 4 miesięcy?

To wiec sie przywitam u Was oficjalnie [emoji4]
mam 23 lata - bede miała we wrześniu , jestem ze Śląska i wyczekujemy drugiego dzidziolka - 12cs udany.
Ciąże zaczynalam z wagą 86.5 , teraz jest już o 10kg więcej i barzo jestem przerażona ... Z córka ciąże zakonczylam z wagą 97kg, a w tej chyba bedzie wiecej....

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 28t1d [emoji594]

Laski słuchajcie mam aplikację moja ciąża i tam co tydzień wprowadzam wagę i dziś dodalam A tam napis: możesz mieć lekką niedowage. Skontaktuj się z lekarzem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] padlam [emoji23][emoji16]

hchy43r8h8l5x99d.png

xBumx no to witaj oficjalnie:) I nie ma się co przerażac wagą, grubsze dziewczyny też rodzą. Widzę, ze bedzie parka? Super!
Czekałam do skończonych czterech miesięcy, chociaż teraz niby zalecaja nawet do sześciu. Ale u nas marnie idzie rozszerzanie diety. Lilce nic nie smakuje.

Hej xboom pamietam Cie ze staraczek cala ciaze Was sledzilam to byl wciagajacy watek teraz przy malym juz noe czytam bo tam za duzo wpisow. Pamietam tez Nessi czy jakos tak moze wiesz jak tam u niej byla w ciazy z blizniakami gdzie jedno zmarlo na poczatku ciazy.

Kiedys pisalas tam o nadwadze zapraszalam Cie do nas ☺

Mimi super aplikacja musisz koniecznie skontaktowac sie z lekarzem i powiedziec ze przyszlas bo masz niedowage ☺

reklama
kattaya no u mnie i tak we wrześniu będzie cięcie , mam nadzieje , ze po porodzie osiągne swój cel z wagą z ciąży z przed Lenka bo ważyłam 60kg , choć z 70kg też bede zadowolona [emoji4]

To my i nasze aktualnie 93-96kg, jutro na wizycie sie dowiem dokładnie [emoji6][/IMG]
1499785471-aaaaaa.jpeg
1499785487-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 28t1d [emoji594]

Do góry