reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Kattaya pierwszy syn miał kolki do 8 miesiąca ,więc wiem co mnie może czekać .Co do ćwiczeń to wiem ,że pół roku powinno się odczekać ale tyle nie wytrzymam Wiem wiem że to dopiero 3 tydzień od porodu i jeszcze wszystko schodzi ale jak patrzę w lustro to już bym chciała coś z tym zrobić ...
Ojej, to strasznie długo miał kolki
Ja mojej dawałam jeszcze Delicol i Dicoflor i w sumie było ok.
Też nie mogłam się doczekać cwiczeń, ale ginka mnie nastraszyła i bałam się wcześniej. Teraz po prostu na zumbie starałam się nie skakać z dużo.
Ja mojej dawałam jeszcze Delicol i Dicoflor i w sumie było ok.
Też nie mogłam się doczekać cwiczeń, ale ginka mnie nastraszyła i bałam się wcześniej. Teraz po prostu na zumbie starałam się nie skakać z dużo.
agunia50002
To prawda a zaraz po kolkach było ząbkowanie i pierwsze 6 godzin przespałam jak skończył 2lata .... zobaczę jak na tym sab simplex będzie 19 mamy USG bioderek to zobaczę co lekarka powie.
Też mnie mój lekarz nastraszył a poprawiła ostatnio położna ,więc grzecznie poczekam do 4miesiaca
A nic nie boli Cię po zumbie?
Też mnie mój lekarz nastraszył a poprawiła ostatnio położna ,więc grzecznie poczekam do 4miesiaca
A nic nie boli Cię po zumbie?
Nie, nie boli ale ćwiczyłam tak na 60%, nie chciałam szaleć,będę stopniowo zwiększać wysiłek. Tak samo zrobilam wcześniej, jak się odchudzałam. Bałam się skakać przy wadze ponad 100kg, żeby stawów nie uszkodzić czy coś, potem chudłam i stopniowo robiłam coraz wiecej.
asia333podlasie
Mimi nie wiem czy to nowosc bo to pierwsze dziecko ale bardzo pomoglo to taki proszek w aptece sie kupuje kosztuje 22 zl pudelko z firmy bebilon i na pudelku pisze do zageszczania mleka w przypadku sklonnosci do ulewania na 100ml mleka miarka proszku i jak reka odjol czasami na noc robie malemu sztuczne mleko zeby dluzej pospal to tez dosypuje mimo ze niby geste jak nie dosypie to odrazu uleje.
Agunia i pomaga to na kolki? Ja tez kupowalam te krople ale chyba delicol nic nie dzialal a mocno drogie te drugie chyba troche jeszcze daje espumisan to lekko pierdzi przestal sie napinac.
A powiem Wam co mi jeszcze polecali starsi ludzie co dla mnie bylo dziwne az mi lekarka o tym tez powiedziala 2 razy stosowalam i na prawde pomaga jak juz nic nie pomaga a opadasz z sil przy kolce i caly czas wyje dziecko na wacik nalac wodki i polozyc nad pepkiem jak pierwszy raz to zastosowalam to po 3 min przestal plakac i odrazu zasnal to niby rozgrzewa najpierw jak mi o tym tesciowa mowila to dla mnie bylo dziwne ale jak lekarka to postanowilam zastosowac i o dziwo dziala.
Jak ja Wam dziewczyny zazdroszcze jogurtow nabialow owocow surowych i warzyw ja przy karmieniu nic nie jem takiego a jedyny owoc to arbuz na upaly.
Agunia i pomaga to na kolki? Ja tez kupowalam te krople ale chyba delicol nic nie dzialal a mocno drogie te drugie chyba troche jeszcze daje espumisan to lekko pierdzi przestal sie napinac.
A powiem Wam co mi jeszcze polecali starsi ludzie co dla mnie bylo dziwne az mi lekarka o tym tez powiedziala 2 razy stosowalam i na prawde pomaga jak juz nic nie pomaga a opadasz z sil przy kolce i caly czas wyje dziecko na wacik nalac wodki i polozyc nad pepkiem jak pierwszy raz to zastosowalam to po 3 min przestal plakac i odrazu zasnal to niby rozgrzewa najpierw jak mi o tym tesciowa mowila to dla mnie bylo dziwne ale jak lekarka to postanowilam zastosowac i o dziwo dziala.
Jak ja Wam dziewczyny zazdroszcze jogurtow nabialow owocow surowych i warzyw ja przy karmieniu nic nie jem takiego a jedyny owoc to arbuz na upaly.
kasia0121
asia333podlasie mam pytanie odnośnie tego zageszczacza. Czy jak dajesz go do mleka to później czekasz 7 min. przed podaniem dziecku? Bo chyba w sposobie przygotowania tak pisze. Pytam bo też się zastanawiam czy tego bebilonu nie kupić.
My też walczyliśmy z kolkami. Krople u nas nie pomagały, ale za to świetnie sprawdziło się rozgrzewanie brzuszka. Kupiliśmy w aptece kompres cold hot i dawałam mu na brzuszek. No i ciepłe kąpiele też przynosiły ulgę. Ale nie każde dziecko w trakcie ataku kolki pozwoli się wykąpać spokojnie.
My też walczyliśmy z kolkami. Krople u nas nie pomagały, ale za to świetnie sprawdziło się rozgrzewanie brzuszka. Kupiliśmy w aptece kompres cold hot i dawałam mu na brzuszek. No i ciepłe kąpiele też przynosiły ulgę. Ale nie każde dziecko w trakcie ataku kolki pozwoli się wykąpać spokojnie.
agunia50002
Asia w szpitalu był na Nan i ciągle płakał i ulewał mąż do domu też kupił ale po dwóch dniach ciągłego prężenia się bez pierdzenia bez kupy kupilam ten Bebilon .Dalej się prężył ale zaczął pierdziec i rano była kupa.Te krople co mam na kolkę to mama mi w Niemczech kupiła dopiero używam ich od 3 dni ,więc cudów jeszcze nie ma ale przynajmniej przy kupie nie płacze .
No tak Kattaya przy wadze 100 kg ciężko skakać też tak robiłam zaczęłam od stepera i z czasem wprowadzałam inne ćwiczenia i tylko tyle co w domu ćwiczyłam i w pół roku zeszłam do 70 kg oj teraz też bym tak chciała
No tak Kattaya przy wadze 100 kg ciężko skakać też tak robiłam zaczęłam od stepera i z czasem wprowadzałam inne ćwiczenia i tylko tyle co w domu ćwiczyłam i w pół roku zeszłam do 70 kg oj teraz też bym tak chciała
asia333podlasie
Nic nie czekam z tym proszkiem stezasam i podaje jak bedziesz czekac to geste jak kisiel sie zrobi i nie bedzie dal rady przez smoczek przejsc na prawde polecam i tez dziecko sie bardziej najada bo to gestrze.
Kampiel chyba zawsze pomaga na brzuch to ten wacik z wodka dziala cos pewnie jak ten kompres.
Ja tez w domu mam to bebiko jakby wrazie awari tak jak pisalam czasami daje malemu jak ma napady glodu zeby sie dojadl przed snem.
U mnie w szpitalu bylo enfamili tez co za gowno tak dzieci ulewaly ze tragedia nie polecam.
Na tym zageszczaczu tez pisze ze przy karmieniu piersia jakos papke sie robi i podaje przed piersia ale nie wglebialam sie.
Kampiel chyba zawsze pomaga na brzuch to ten wacik z wodka dziala cos pewnie jak ten kompres.
Ja tez w domu mam to bebiko jakby wrazie awari tak jak pisalam czasami daje malemu jak ma napady glodu zeby sie dojadl przed snem.
U mnie w szpitalu bylo enfamili tez co za gowno tak dzieci ulewaly ze tragedia nie polecam.
Na tym zageszczaczu tez pisze ze przy karmieniu piersia jakos papke sie robi i podaje przed piersia ale nie wglebialam sie.
reklama
Mimi2330
Muszę zapamiętać ten proszek.Mimi nie wiem czy to nowosc bo to pierwsze dziecko ale bardzo pomoglo to taki proszek w aptece sie kupuje kosztuje 22 zl pudelko z firmy bebilon i na pudelku pisze do zageszczania mleka w przypadku sklonnosci do ulewania na 100ml mleka miarka proszku i jak reka odjol czasami na noc robie malemu sztuczne mleko zeby dluzej pospal to tez dosypuje mimo ze niby geste jak nie dosypie to odrazu uleje.
Owoce chyba można gotowane
Podziel się: