reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mi się tez właczył dwa razy, gdzie rzeczywiscie coś się działo, i chyba jeszcze ze dwa razy jak źle założyłam. W sumie to niby nie zalecają jak nie ma wskazan typu wcześniactwo, ale ja jakoś tak czułam, ze potrzebuję:)

reklama
I ja się witam:)
Joanna zapraszamy częściej:) Napisz coś o sobie:skąd jesteś,czy masz już dzieci,jak się teraz czujesz?Pozdrawiam,fajnie,że dołączyłaś:)
Ja też myślę o monitorze oddechu,ale na razie brak kasy na taki wydatek.

Zuza ja tez nie z tych z nadmiarem kasy, ale kupiłam tańszy wózek, łóżeczko też mam najprostsze, bez bajerów i starczyło.

Popatrz na olx. Są od 200zl A potem znow możesz sprzedać.
200zl sporo ale gdyby miało pomóc... ja póki co muszę pokupic inne rzeczy i zobaczę na koniec takie bajery ;) jej dobrze ze mam tyle ubranek ....
1499753560-aaaaaa.jpeg

wczorajsze pranko. Jeszcze cala sterta niebieskich i zielonych do uprania :D

hchy43r8h8l5x99d.png

Tak myślę że do pól roku to będę dokupowac ale pojedyncze sztuki. Nie planuje 3 dziecka więc nie ma sensu kupowania nowych. Chyba że to jednak będzie cora to coś różowego w kwiatki i sukieneczki będą konieczne hehe ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Jestem ze Szczecina i mam termin na 22.07, ale mam nadzieję, że chociaż te pare dni szybciej mała się zdecyduje wyjść, bo już chodzić nie mogę i to nie metaforycznie, ale naprawdę, parę kroków to jest max z moim kręgosłupem :/ To będzie nasza pierwsza córka :)
Ja się nastawiam tylko pozytywnie, że jak dam radę to zacznę ćwiczyć i jakoś ta waga zejdzie. Najlepsze w tym jest to, że zanim zaszłam w ciążę to schudłam parę ładnych kilo, a teraz wszystko "stracone" :p Chociaż też uważam, że to mogło być tak, że jak zmieniłam tryb życia i schudłam to tylko dzięki temu udało mi się zajść w ciążę, mimo problemów z hormonami i moimi i męża. Więc może nie ma tego złego... ;)'
Tak się też zastanawiałam, czy jest tutaj taki wątek, bo nie mogę znaleźć, o powrocie do (względnej oczywiście ;) ) formy po porodzie. Mnie zawsze to jakoś motywuje do wzięcia się w garść jak widzę postępy innych ludzi.

reklama
Joanna super:) A macie już imię dla córeczki? Mam termin tydzień po Tobie:) My tutaj planujemy się motywować bo sporo dziewczyn rodzi niedlugo po sobie to jak dojdziemy do siebie to będzieny się wspierać w podejmowaniu wysiłków:)

Do góry