reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dzień dobry:)
Mimi super cukier masz:) A jaki zamówiłaś glukometr?Ja też nie lubię się kłuć ale z resztą,kto lubi?;)
Ka.2606 a może jednak się udało:) Trzymam kciuki żeby okres nie nadszedł:)
Paulina pogoda faktycznie kiepska na suszenie prania ale wreszcie można oddychać;) Mój wentylator wreszcie odpoczywa;)
Ten lipiec nie zapowiada się jakiś gorący i tak się głowie co naszykować maleństwu na wyjście ze szpitala?Jakieś rady?Myślałam o półśpiochach,body długi rękaw i czapeczka plus cienki kocyk a teraz się zastanawiam czy nie za lekko?
Mniej się ostatnio odzywam bo jestem jakaś zamulona...Spałabym całymi dniami!
Zuza, ja to jestem kiepski autorytet jeżeli chodzi o rady odnośnie ubioru, ale mimo, że nie ma upałów to jednak jest lato... Myślę, że tak jak piszesz jest ok :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie mój jest chyba wyjątkiem;) Bo nie mam z nim takich problemów jak inne dziewczyny ze swoimi mężami.Uśmiałam się ostatnio jak czytałam gdzieś że mąż zapomniał butów i dziewczyna wracała w klapkach zimą;) Mój mąż rozróżnia pajace,body,rampersy...A jakbym mu powiedziała że ma dla mnie przywieźć to i tamto to by przywiózł dokładnie to o co prosiłam.Dlatego się jakoś nie spieszyłam z pakowaniem torby bo wiem że by mi wszystko zabrał w razie czego;) Znajoma się dziwi że będzie ubierał pościel maluszkowi jak ja będę w szpitalu,no ale po co się ma kurzyć jak on da sobie radę:p

Zuza tak jak myslisz zeby ubrac bedzie dobrze. No i w koncu nie bedziesz z dzieciem szla piechota wiec luzik ;) Ja rodze 21.08 i ubiore mala w body z krotkim lub dlugim rekawem, spodenki i zapinana bluzke czy bluze nie wiem jak to nazwac.. do tego czapeczka i przykryje kocykiem lub otulaczem bambusowym. W razie zmian maz tez dowiezie.

Mimi co jadłaś na obiad? :)

Mój obiadek z dziś
1499177389-aaaaaa.jpeg

hchy43r8h8l5x99d.png

Paulina:* Dzięki:*
Mimi co to za smakowitości?:) U mnie dziś gulasz z indyka,ziemniaki z wody i salata:)

Ryż brązowy z sosem ( zblenderowane warzywa z gotowania fileta z koncentratem pomidorowym ) filet gotowany i sałatka z pomidora jogurtu naturalnego i takich małych zielonych listków. Zawsze zapominam jak się nazywają ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Zuza naszykuj tak jak mówisz i ewentualnie grubszy kocyk w razie czego. To tylko do samochodu, więc na zewnątrz chwilka.
Mimi fajne cukry, oby tak dalej.
Ka życzę żeby okresu nie było.

reklama
Do góry