reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Kattaya:)
Mimi jak przygotowałaś mięso z warzywami?
Ja po prostu wrzucam do saganka marchew pietruszkę natkę i dziś dodatkowo kawałek cukinii. W to wrzucam fileta. Doprawiam solą pieprzem i słodką papryką. Zalewam wodą ale jak do sosu ma być to wody nie za dużo i gotuję do miękkości :)
Potem wyjmuje mięsko A resztę blenderuje i powstaje sos :) jak mam za dużo wody to odlewam przed blenderowaniem.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mimi - może powinnam spróbować Twojego sposobu na gotowaną pierś, bo zwykle to mi niedobrze jak czuję jej zapach :)

Zuza - tak z przymrużeniem oka i jako absolutny laik nierozróżniający póki co body od rampersów proponuję strój Borata lub po prostu bikini ;)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale zaczęłam mieć apetyt na słodkie, codziennie muszę zjeść porządną porcję słodyczy, bo źle się czuję :)

Ostro mi się brzuch spina, wszystko co robię w domu stanowi już dla mnie wyzwanie i bardzo powoli mi idzie. A spacery to robię żółwim tempem i coraz krótsze.

Pomyśleć, że jeszcze tydzień z kawałkiem i będę miała donoszoną ciążę... Nie mogę uwierzyć.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Parampampam, nim się obejrzysz a będziesz trzymała kruszynkę w ramionach.

Zuza, ja jestem za strojem borata [emoji16]

Mimi, też wypróbuję Twój przepis. Ja ostatnie dni tylko grilluję, mimo, że staram się trzymać kalorycznie, ale przyda mi się powrót do zdrowego jedzonka :) jestem w lesie, więc testu nie mam, wracam jutro wieczorem, więc jak do czwartku nie dostanę to zrobię test. Nie nastawiam się na nic, chociaż śmiesznie byłoby wpaść 2 cykle przed planowanym rozpoczęciem starań [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie do końca, jeszcze mam wątpliwość co do szpitala, w którym będę rodzić, nie w pełni spakowaną torbę, no i moje mieszkanie nie jest jeszcze tak posprzątane jak bym chciała. Nie mam też dla męża listy z rzeczami do zrobienia, kiedy będę w szpitalu. Także jeszcze sporo do załatwienia niby. Liczę, że nie zacznę nagle rodzić :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry