reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Najgorzej bo ja się boję strzelać igłą Z tej maszynki i sama się kluje w palec i tylko w lewą rękę bo nie umiem w lewej trzymać i kujnac prawa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dziś zamowilam sobie nowy glukometr bo ten ma już ze 3-4lata.... mają przysłać w ciągu 10 dni [emoji4]

Kraków daleko.... ja spod Warszawy.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mimi fakt, najgorzej jest zdecydować się na naciśnięcie guzika na tym długopisie :D ale to i tak jest lepsze, niż te takie jednorazowe kłujki bez długopisa.... Zresztą cieszmy się, że można sobie w domu samodzielnie zbadać poziom cukru ;) ja czasem profilaktycznie pożyczam glukometr i sprawdzam jak się ma cukier, bo w rodzinie mam z każdej strony obciążenie :(

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie babcia Od strony mamy miała cukrzycę.

Ja nigdy się nie zdecyduje wcisnąć guziczka [emoji23][emoji23][emoji23]

Colorado zamów sobie glukometr. Ja wczoraj zadzwoniłam do producenta ze niewiem czy mój dobrze działa i postanowili ze przysla mi nowy. Za darmo :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Cześć dziewczyny, mam słabo z zasięgiem w lesie, więc ciężko mi pisać :)

Colorado, jak tak mocno czujesz, to może to będzie szczęśliwy cykl, trzymam mocno kciuki.

Mimi, na penwo dasz radę ogarnąć swój cukier, pewnie trzeba chwilo, żeby się przyzwyczaić.

Ja okresu wciąż nie mam, ale czuję się jak tuż przed, więc pewnie za dzień lub dwa dostanę.

Miłego dnia wszystkim!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi masz cukry po posilku 90 i mniej?? Bajki!
Ja dzis w nocy 112 a rano na czczo 86. Im pozniej wstaje tym cukier bardziej spada.

Dzisiaj mam akcje pranie kocykow, przescieradel, moich koszul do szpitala. Pierwsza tura. Potem ciuszki. Pogoda kiepska, bo zimno i pochmurno..ciekawe jak to bedzie schlo. :/

Ka, nie bądź taka pewna z tym okresem. Jak zaszłam w ciążę miałam wszystkie objawy miesiączki, byłam pewna, że się nie udało, tylko czekałam na rozpoczęcie krwawienia. A ono się nie pojawiło :) A objawy miesiączki czułam potem przez kolejne parę miesięcy ciąży, po prostu tak to odczuwałam.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry