reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi masz cukry po posilku 90 i mniej?? Bajki!
Ja dzis w nocy 112 a rano na czczo 86. Im pozniej wstaje tym cukier bardziej spada.

Dzisiaj mam akcje pranie kocykow, przescieradel, moich koszul do szpitala. Pierwsza tura. Potem ciuszki. Pogoda kiepska, bo zimno i pochmurno..ciekawe jak to bedzie schlo. :/
Tak, godzinę po. Zobaczymy jak mi nowy glukometr przysla czy będzie tak samo [emoji4]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Ka, nie bądź taka pewna z tym okresem. Jak zaszłam w ciążę miałam wszystkie objawy miesiączki, byłam pewna, że się nie udało, tylko czekałam na rozpoczęcie krwawienia. A ono się nie pojawiło :) A objawy miesiączki czułam potem przez kolejne parę miesięcy ciąży, po prostu tak to odczuwałam.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Pewna nie jestem, ale przeczuwam, że zaraz dostanę.[emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry:)
Mimi super cukier masz:) A jaki zamówiłaś glukometr?Ja też nie lubię się kłuć ale z resztą,kto lubi?;)
Ka.2606 a może jednak się udało:) Trzymam kciuki żeby okres nie nadszedł:)
Paulina pogoda faktycznie kiepska na suszenie prania ale wreszcie można oddychać;) Mój wentylator wreszcie odpoczywa;)
Ten lipiec nie zapowiada się jakiś gorący i tak się głowie co naszykować maleństwu na wyjście ze szpitala?Jakieś rady?Myślałam o półśpiochach,body długi rękaw i czapeczka plus cienki kocyk a teraz się zastanawiam czy nie za lekko?
Mniej się ostatnio odzywam bo jestem jakaś zamulona...Spałabym całymi dniami!

Zaraz zobaczymy po dzisiejszym obiedzie ;)
Ja mam w domu optium xido. Teraz mają mi przysłać nowszy model.

Ja bym założyła body I może pajaca. Sama niewiem.... niby będzie ciepło ale jednak to maleństwo....

hchy43r8h8l5x99d.png

Fajnie,że za darmo Ci przyślą nowszy model:) Ja mam Accu Check Performa,dostałam na szkoleniu.
Kurcze chyba uszykuje mężowi dwa zestawy...

Po obiadku 96 :) [emoji123]

Ogólnie glukometry chyba są za darmo. Moja mama babci zawsze wymieniala na nowy w aptece i zawsze za darmo.

Na wszelki wypadek naszykuj więcej.... nigdy nie trafisz z pogodą. A facet jak facet. Sam nie będzie wiedział co wziąść hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry