reklama
1
169849
Gość
Wozek samodzielnie zlozylam. Ja, bohater domu.
parampampam
Fanka BB :)
Piękny ten wózek, Paulina
Ja miałam przed paroma chwilami pierwsze bardzo bolesne skurcze przepowiadajace, tak się wystraszylam, że myślałam, że rodze... mój mąż był przerażony, hehe. Nie sądziłam, że to tak boli.
U mnie też gorąco, też była burza, ostra ulewa i gradobicie, ale nie zrobiło się chłodniej.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Ja miałam przed paroma chwilami pierwsze bardzo bolesne skurcze przepowiadajace, tak się wystraszylam, że myślałam, że rodze... mój mąż był przerażony, hehe. Nie sądziłam, że to tak boli.
U mnie też gorąco, też była burza, ostra ulewa i gradobicie, ale nie zrobiło się chłodniej.
1
169849
Gość
Dziekuje!
1
169849
Gość
Parampampam podobno skurcze nie bola ale wierze tobie, choc sama jeszcze nie mialam.
Ja wczoraj w panike wpadlam jak mi brzuch drzal przez ok 5min, juz mialam czarne scenariusze, a to podobno tylko czkawka
Ja wczoraj w panike wpadlam jak mi brzuch drzal przez ok 5min, juz mialam czarne scenariusze, a to podobno tylko czkawka
1
169849
Gość
Zuza super wiesci! To chyba dorodny maluch ci sie szykuje A obrocil sie?
Z wozka zadowolona, zobaczymy w praktyce jak sie bedzie sprawdzal.
Z wozka zadowolona, zobaczymy w praktyce jak sie bedzie sprawdzal.
reklama
parampampam
Fanka BB :)
Zuza, jak cudownie! Cieszę się bardzo
Paulina, ja czytałam, że każda kobieta czuje je inaczej, ja czułam normalnie ból jak przy skurczu łydki, masakra jakaś. Ale trwało to z przerwami może 20 minut i przeszło.
Paulina, ja czytałam, że każda kobieta czuje je inaczej, ja czułam normalnie ból jak przy skurczu łydki, masakra jakaś. Ale trwało to z przerwami może 20 minut i przeszło.
Podziel się: