Hej, hej.
Mimi, mi ta cytrynowa tez dobrze weszla. A potem zrobilam sie mega senna.
Zuza, trzymamy kciuki za porod w terminie i za wizyte. Nie dygaj
A jeszcze wracajac do ciebie Mimi i ruchow dziecka. Jest aktywne po jedzeniu glownych posilkow? Ja jyz jestem na etapie liczenia ruchow, mam specjalna ksiazeczke i musze naliczyc miedzy 9 a 21 dziesiec ruchow. Czasem 10 kopniaka czuje juz o 10-11 godz. Ale wiem ze to na pozniejszym etapie ciazy tak sie liczy, u ciebie wazne by po jedzeniu troche maluch dawal o sobie znac.
Ten tydzien mam mega fajny. Najpierw sprzedalam stare lozko sypialniane i to juz na drugi dzien po wystawieniu na olx. Od razu polecialam na zakupy i nabylam kilka fajnych szmatek w C&A.
Wczoraj tez przyszlo nowe lozko i za nami pierwsza noc. Super wygodne i nie skrzypki
Dzis z rana odebralam telefon, ze juz wozek jest do odebrania takze kolejna niespodzianka.
No i przynosimy od brata lozeczko, dostawke, fotel, bujaczek i monitor oddechu takze pokoik sie zapelni.
Zostanie tylko pranie/prasowanie i pakowanie toreb.
Na dodatek cukry mi sie cos unormowaly, w nocy ok 93-96 a na czczo ponizej 90. Taka sytuacja.
Sie dzieje!
Za oknem skwar niemilosierny.. godzina 10 a na termometrze 25st. Masakra [emoji34]
Przyjemnego dnia dziewczynki!