reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

U mnie jakaś masakryczna noc. Spałam ze 4 godziny. Budzilam się 3 razy i nie moglam spać. Brzuch jakoś mnie ciągnął... wogole dużo myślałam. Stresuje się czy z malenstwem dobrze. Niby w dzień czuję jakby się poruszał ale chwilę i potem nic cały dzień i noc; (
Teraz siedzę pod labo... to dziś
1498713819-aaaaaa.jpeg

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Ja już po. Jeśli któraś z Was będzie jeszcze robiła obciążenie to koniecznie kupcie tą glukoze. To nawet było dobre [emoji16]
Teraz mam pobranie o 8.45 i 9. 45

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi, Parampampam niedziękuję:* Jeśli mogę Was jeszcze prosić to trzymajcie kciuki abym nie urodziła przed 38.tc miałam znowu głupie sny i teraz panikuję.
Mimi jak tam po badaniach?Żyjesz;) Zjedz coś koniecznie:*

Mimi oby wyniki dobrze wyszły tak jak wypicie. Ja też dobrze glikogenu mni islam a tak się bałam tego.
Zuza co to za sny ?
Powiem wam że w nocy kiedy ja rodzilam moim dwóm dobrym koleżankom (siostrom )co też są w ciazy śniłam się jak nigdy.
Rano już wiedziały że Zosia jest na świecie.
U nas po szczepieniu narazie wszystko ok . Pogoda do wytrzymania lekki wiaterek wieje .
Zuza koniecznie daj znać po wizycie i trzymam kciuki za położenie glowkowe dzidzi.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza, daj znać po wizycie, Mimi, a Ty jak dostaniesz wynik. Trzymam kciuki.

Asia w lipcu się mijamy w rozjazdach, więc się nie uda.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, hej.
Mimi, mi ta cytrynowa tez dobrze weszla. A potem zrobilam sie mega senna.
Zuza, trzymamy kciuki za porod w terminie i za wizyte. Nie dygaj ;)

A jeszcze wracajac do ciebie Mimi i ruchow dziecka. Jest aktywne po jedzeniu glownych posilkow? Ja jyz jestem na etapie liczenia ruchow, mam specjalna ksiazeczke i musze naliczyc miedzy 9 a 21 dziesiec ruchow. Czasem 10 kopniaka czuje juz o 10-11 godz. Ale wiem ze to na pozniejszym etapie ciazy tak sie liczy, u ciebie wazne by po jedzeniu troche maluch dawal o sobie znac.

Ten tydzien mam mega fajny. Najpierw sprzedalam stare lozko sypialniane i to juz na drugi dzien po wystawieniu na olx. Od razu polecialam na zakupy i nabylam kilka fajnych szmatek w C&A.
Wczoraj tez przyszlo nowe lozko i za nami pierwsza noc. Super wygodne i nie skrzypki :)
Dzis z rana odebralam telefon, ze juz wozek jest do odebrania takze kolejna niespodzianka.
No i przynosimy od brata lozeczko, dostawke, fotel, bujaczek i monitor oddechu takze pokoik sie zapelni.
Zostanie tylko pranie/prasowanie i pakowanie toreb.
Na dodatek cukry mi sie cos unormowaly, w nocy ok 93-96 a na czczo ponizej 90. Taka sytuacja.
Sie dzieje!

Za oknem skwar niemilosierny.. godzina 10 a na termometrze 25st. Masakra [emoji34]

Przyjemnego dnia dziewczynki!

Ja już w domu. Dobrze, bo gorąca strasznie [emoji274]
Wyniki będą po 15. Na pewno dam znać. A jakie powinny być normy po godzinie i dwóch?

Paulina moje maleństwo jedynie porusza się koło południa. Ale jest to tak delikatne ze już sama niewiem czy to to....

Zuza Ty się już nie stresuj :* teraz to niewskazane. Na pewno dotrzymasz do terminu. O której wizyta?

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi oby wyniki dobrze wyszły tak jak wypicie. Ja też dobrze glikogenu mni islam a tak się bałam tego.
Zuza co to za sny ?
Powiem wam że w nocy kiedy ja rodzilam moim dwóm dobrym koleżankom (siostrom )co też są w ciazy śniłam się jak nigdy.
Rano już wiedziały że Zosia jest na świecie.
U nas po szczepieniu narazie wszystko ok . Pogoda do wytrzymania lekki wiaterek wieje .
Zuza koniecznie daj znać po wizycie i trzymam kciuki za położenie glowkowe dzidzi.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Super ze mala dobrze znosi szczepienie.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry