reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Czuje sie dobrze, chociaz nie wiem czy to odpowiednie okreslenie na bol krocza, plecow, zasapke i kaczy chod. :D Chcialabym juz sie rozpakowac.
Tak, wczoraj bylo ostatnie spotkanie w szkole rodzenia. Bylo malowanie brzuszkow i moj maz- artysta o ukrytym talencie namalowal nasza mala Atomowke. :D

1498130025-aaaaaa.jpeg

A to Kalinka i jej sweet dziubek.

1498130043-aaaaaa.jpeg
Paulina przegapilam ten Twój wpis:o Masz bardzo ładny brzuszek:* A mąż się wykazał;) Piękne ujęcie Kalinki:*

Jak dobrze że u nas dziś chłodniej :) udało mi się pójść na mały spacerek :) A teraz nosi mnie na słodkie.... najgorzej ze nie mam nawet żadnych owoców w domu :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi u mnie też chłodniej;) Fajnie,że spacerek zaliczony.Ja w sumie też.Dziś Kuba miał zakończenie roku szkolnego i się spóźniliśmy bo kierowca Ubera przejechał skręt i objeżdżaliśmy...Ale wstyd,spóźnić się na uroczystość...Później zakupki,weszliśmy też z młodym do Maca,zwykle omijamy szerokim łukiem ale dziś w ramach świętowania.A potem do domu i spać mi się chce...
U Was też burzowo?U nas w nocy i rano ok.8 ciemno,grzmoty,błyskawice i ulewa:o

Wakacje wakacje;) Tylko początek będzie kiepski bo mama się toczy a nie chodzi a później będzie maleństwo...
Ciekawe jak tam Inka po wizycie!

U mnie raz słońce, raz chmury burzowe, ale nic konkretnego dzisiaj z tych chmur nie poleciało. Ja dzisiaj kiepski dzień miałam, bo mi się wczoraj rodzinny zjazd kiepsko udał i miałam tyle stresu, że wieczorem tylko wyłam i brzuch mnie bolał, taki był napięty. Potem się schizowałam, że dziecko się nie rusza, a jest zwykle bardzo aktywne wieczorem, więc była lekka panika, już prawie jechałam na IP, ale ostatecznie obudziła się po soku malinowym. A dzisiaj ból głowy od rana i kiepski nastrój, ale już na szczęście mi przechodzi. Mam nadzieję jutro być jak nowonarodzona i pójść na spacer.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Dużo by opowiadać, rodzinne niesnaski z finałem w szpitalu. Nic poważnego, jak się okazało, ale co się nadenerwowałam to moje.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
:( Szkoda,że tak sięto skończyło,Ty nie powinnaś się denerwować:( Mam nadzieję,że jutro poczujesz się lepiej psychicznie i fizycznie:*

Do góry