Inka1985
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agunia jeszcze kilka dni i będzie lepiej. Bądź dzielna. Trzymam kciuki żebys jak najszybciej doszła do siebie. A synka karmisz?cześć dziewczyny Z Michasiem wszystko ok .Ze mną dużo gorzej od wczoraj wymiotuje i to tak że aż całą ścianę załatwiłam .....juz dziś 3 kroplowki za mną a wczoraj kolo 9-10 .Wstawać będę później teraz jestem w pozycji pół siedzącej ...bede miała siły to napisze więcej w nocy spałam godzinę ....buziaki
Będzie dobrze. Ale wiem co czujesz. Ja też się cały czas stresuje. A teraz to przytylam ze 2kg albo lepiej od ostatniej wizyty... to dopiero będzie wstyd :/Dzisiaj wizyta o 14.30 u ginka. Oczywiście od wczoraj mam doła bo ważenie... Zawsze denerwuje się i wstyd mi przed lekarzem...
Jakoś ogolilam się ale zajelo mi to godzinę.