reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
cześć dziewczyny :)Z Michasiem wszystko ok .Ze mną dużo gorzej od wczoraj wymiotuje i to tak że aż całą ścianę załatwiłam .....juz dziś 3 kroplowki za mną a wczoraj kolo 9-10 .Wstawać będę później teraz jestem w pozycji pół siedzącej ...bede miała siły to napisze więcej w nocy spałam godzinę ....buziaki

cześć dziewczyny :)Z Michasiem wszystko ok .Ze mną dużo gorzej od wczoraj wymiotuje i to tak że aż całą ścianę załatwiłam .....juz dziś 3 kroplowki za mną a wczoraj kolo 9-10 .Wstawać będę później teraz jestem w pozycji pół siedzącej ...bede miała siły to napisze więcej w nocy spałam godzinę ....buziaki
Agunia jeszcze kilka dni i będzie lepiej. Bądź dzielna. Trzymam kciuki żebys jak najszybciej doszła do siebie. A synka karmisz?

hchy43r8h8l5x99d.png

Biedna Agunia. Trzymaj się dzielnie, to minie, tylko aby przeczekać.

Mimi, ja kupiłam w pepco, taki usztywniany. Ale no mowie, nie wiem czy użyje, bo rodze lipiec/sierpień, wydaje mi się, że dziecku może być w tym za ciepło.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Dzisiaj wizyta o 14.30 u ginka. Oczywiście od wczoraj mam doła bo ważenie... Zawsze denerwuje się i wstyd mi przed lekarzem...

Jakoś ogolilam się ale zajelo mi to godzinę.

Dzisiaj wizyta o 14.30 u ginka. Oczywiście od wczoraj mam doła bo ważenie... Zawsze denerwuje się i wstyd mi przed lekarzem...

Jakoś ogolilam się ale zajelo mi to godzinę.
Będzie dobrze. Ale wiem co czujesz. Ja też się cały czas stresuje. A teraz to przytylam ze 2kg albo lepiej od ostatniej wizyty... to dopiero będzie wstyd :/
A Ty ile przytylas?
Ja to się gole na raty hehe rozkladam na 2 dni [emoji23]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Hej Dziewczyny!
Agunia bardzo Ci współczuję:( Mam nadzieję,że wkrótce poczujesz się lepiej!Super,że z Michasiem wszystko dobrze:*
Inka trzymam kciuki za wizytę:* Masz fajnego lekarza więc nie martw się będzie dobrze:*

Do góry