reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Paulina mi się podoba:) Wiem że nie chcialaś takiej gondoli ale to nadal Twój styl,tak mi się wydaje.A skoro nie naciągali Cię na drogi model to tym bardziej bym zawierzyła bo zwykle chcą zarobić...

reklama
10.30 3400 i 55cm MichaśZobacz załącznik 811878 ja czuję się źle ból ogromny do tego męczą mnie nudności ciągle chce mi się wymiotować .Buziaki
Slodziak :)
Gratulacje :)
Czekam na szczegółowe relacje jak już poczujesz się lepiej :*

hchy43r8h8l5x99d.png

Agunia gratuluje cudnego chlopca! Slodki szkrab. [emoji7] Tobie zycze szybkiego powrotu do formy. Zle samopoczucie szybko minie.

Dziewczyny, bylam ogladac wozki. Te wszystkie, ktore byly moimi faworytami zostały mi odradzone przez sklep. Za to zachwalali mi polski wozek firmy Tako z duza gondola i spacerówka. Na pierwszy rzut oka zupelnie nie moj styl bo nie chciałam tych "muszelkowych" wozkow. Ale teraz coraz bardziej siw przekonuje. Cena atrakcyjna bo 2w1 ze wszystkimi akcesoriami za 1920zl. Fajna niespodzianka bo liczylam sie z tym, ze wydam okolo 3.5tys. Kolory jak na zdjęciu. Co myslicie?

1498143629-aaaaaa.jpeg

1498143634-aaaaaa.jpeg
Ogólnie fajny ale spacerowka jakaś dziwna... mała i wydaje się jakas niewygodna.... na żywo wyglądała tak samo jak na zdjęciu?

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi ten wozek wbrew pozorom jest duzy. Tu zdjecie ze sklepu w innyn kolorze. Spacerowka normalna, wieksza na pewno od tych modeli co ja chcialam typu Mutsy czy Abc Design. Ale jeszcze mysle nad nim, poki co nie zamawiam.
1498153579-aaaaaa.jpeg

Agunia gratulacje ☺ synek cudowny ☺ ile dostal punktow? Za 2 dni zapomnisz o bolu i bedziesz jak mlody bog ☺

Patrze ze dziewczyny po znieczuleniu miejscowym przy cc gorzej cierpia niz ja po narkozie.

reklama
Agunia gratulacje [emoji5] synek cudowny [emoji5] ile dostal punktow? Za 2 dni zapomnisz o bolu i bedziesz jak mlody bog [emoji5]

Patrze ze dziewczyny po znieczuleniu miejscowym przy cc gorzej cierpia niz ja po narkozie.
Miejscowe to nic przyjemnego... miałam przy 1 porodzie. Plecy do dziś jak bolą to w miejscu wklocia.

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry