reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Ja i moja siostra nosilysmy te aparaty z nfz i niestety po zaprzestaniu ich uzywania i wraz z wzrostem zeby sie znow pokrzywily... Nic to nie dalo.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mimi niby nie drogo,ale teraz to nie dla mnie taki wydatek;) Może jeszcze kiedyś będą.W zeszłym tygodniu na życzenie syna kupiliśmy sokowirówkę,więc na razie trzeba przystopować.
Parampampam,jesteś zadowolona z cięcia?
Madagos mam nadzieję,że teraz robią lepsze te aparaty;) Zobaczymy,jak się nie sprawdzi to wtedy się kupi stały.

To tak chciał mi dać od dziś skierowanie do szpitala ale uprosiłam go i warunkowo mogę być w domu ale jeśli bóle takie jak dziś będą to natychmiast do szpitala....A jutro po 10 mam dzwonić i wpisze mnie w książkę w szpitalu i cesarkę będę mieć już za tydzień albo 22 albo 23 !!! A Michaś waży 3100 jest na 37+3 tygodnia wszystkie przepływy w serduszku ,główce ,pępowinie są dobre .Nie wierzę że za 9-10 dni przytulę już mojego Misiaczka :)

c55fskjojcqm7koh.png

Agunia super że jesteś zadowolona z wizyty!Tylko teraz NAPRAWDĘ ODPOCZYWAJ!!! Trzymam kciuki żeby ten ból się nie powtórzył.Super że z maluszkiem wszystko dobrze i niedługo będzie z Wami:* Mąż zdąży przyjechać?

Wiem Zuza teraz muszę troszkę odpuścić ,żeby dotrzymać do przyszłego tygodnia .Jeszcze jutro muszę oddać L4 i w czwartek muszę mamę odwieść bo do pracy wyjeżdża i dopiero we wrześniu przyjedzie :( A mąż nie wiem możliwe że dopiero 25 przyjedzie ....

c55fskjojcqm7koh.png

reklama
Agunia, ale naprawdę uważaj na siebie, żebyś nie musiała wcześniej rodzić. A cesarke to Ci lekarz planuje że względu na coś konkretnego, jakie masz wskazania?

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry