reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ja i moja siostra nosilysmy te aparaty z nfz i niestety po zaprzestaniu ich uzywania i wraz z wzrostem zeby sie znow pokrzywily... Nic to nie dalo.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mimi niby nie drogo,ale teraz to nie dla mnie taki wydatek;) Może jeszcze kiedyś będą.W zeszłym tygodniu na życzenie syna kupiliśmy sokowirówkę,więc na razie trzeba przystopować.
Parampampam,jesteś zadowolona z cięcia?
Madagos mam nadzieję,że teraz robią lepsze te aparaty;) Zobaczymy,jak się nie sprawdzi to wtedy się kupi stały.

To tak chciał mi dać od dziś skierowanie do szpitala ale uprosiłam go i warunkowo mogę być w domu ale jeśli bóle takie jak dziś będą to natychmiast do szpitala....A jutro po 10 mam dzwonić i wpisze mnie w książkę w szpitalu i cesarkę będę mieć już za tydzień albo 22 albo 23 !!! A Michaś waży 3100 jest na 37+3 tygodnia wszystkie przepływy w serduszku ,główce ,pępowinie są dobre .Nie wierzę że za 9-10 dni przytulę już mojego Misiaczka :)

c55fskjojcqm7koh.png

Agunia super że jesteś zadowolona z wizyty!Tylko teraz NAPRAWDĘ ODPOCZYWAJ!!! Trzymam kciuki żeby ten ból się nie powtórzył.Super że z maluszkiem wszystko dobrze i niedługo będzie z Wami:* Mąż zdąży przyjechać?

Wiem Zuza teraz muszę troszkę odpuścić ,żeby dotrzymać do przyszłego tygodnia .Jeszcze jutro muszę oddać L4 i w czwartek muszę mamę odwieść bo do pracy wyjeżdża i dopiero we wrześniu przyjedzie :( A mąż nie wiem możliwe że dopiero 25 przyjedzie ....

c55fskjojcqm7koh.png

reklama
Agunia, ale naprawdę uważaj na siebie, żebyś nie musiała wcześniej rodzić. A cesarke to Ci lekarz planuje że względu na coś konkretnego, jakie masz wskazania?

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry